„Lietkabelio“ vadovai treneriui parodė duris

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas skiriasi su nuo sezono pradžios vyriausiuoju treneriu dirbusiu 33-ejų Artūru Štalbergu.

„Dėkojame Artūrui už darbą, bet pastaruoju metu komanda demonstravo prastą žaidimą ir nusprendėme imtis permainų. Štalbergas yra jaunas specialistas ir jam dar viskas prieš akis, o mes ieškosime naujo stratego. Ačiū jam už darbą ir sėkmės“, – sakė „Lietkabelio“ direktorius Mantas Ignatavičius.

„Lietkabelio“ vairą perima Vitalijus Černijus, o jam talkins Gintaras Kadžiulis. Klubas pradėjo naujo vyriausiojo trenerio paieškas.

Ukrainietis 13 metų profesionaliai žaidė gimtosios šalies lygoje, o savo trenerio karjerą pradėjo dirbdamas Rimanto Endrijaičio asistentu. 2007 metais V.Černijus trumpam tapo Ukrainos rinktinės asistentu, vėliau vadovavo šalies 16-mečių rinktinei.

2009 metais strategas tapo Kijevo „BC Kyiv“ vyr. treneriu, o 2010 m. buvo paskirtas jauniausiu visų laikų Ukrainos vyrų rinktinės vyr. treneriu. Vėliau specialistas dirbo Kijevo „Budivelnik“ trenerio asistentu.

A. Štalbergo vadovaujamas „Lietkabelis“ sezoną pradėjo sėkmingai – Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“) su 10 pergalių ir 4 pralaimėjimais užima trečiąją poziciją, o Europos taurės B grupėje su 3 pergalėmis ir 4 nesėkmėmis žengia ketvirtoje vietoje.

Vis dėlto pastaruoju metu „Lietkabelis“ atsidūrė duobėje – patirti penki pralaimėjimai iš eilės, įskaitant ir nesėkmę šeštadienį Prienuose 74:88 prieš „Vytautą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klp

Klp portretas
Atgal Maskvytis gryž, nes Neptūne tik STT žino kas dedasi , nes komanda žlūgsta.

mazas

mazas portretas
Na ka didieji komentatoriai t urbut yra dar vienas petrauskas kuris pakeis treneri?????turbut ir patiems juokinga jau.treneriai keiciami .tokia realybe.bet ne del to kad ateis tevelio sunelis kaip jus kad komentavot.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių