Lažybų bendrovės Eurolygos favoritais laiko CSKA ir „Fenerbahce Ulker“ komandas

Sekmadienį  Berlyne paaiškės 2015-2016 metų sezono Eurolygos  nugalėtojai.

Eurolygos finalo ketverto kovos prasideda penktadienį. 19 val. dėl patekimo į finalą varžysis dvi Rusijos komandos – Maskvos CSKA ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“.  CSKA krepšininkai finalo ketverte žais 13-ąjį kartą, Krasnodaro ekipa – pirmąjį.

22 val. dėl teisės rungtyniauti Eurolygos finale susigrums Stambulo „Fenerbahce Ulker“ (Turkija) ir Vitorijos „Laboral Kutxa“ (Ispanija). „Fenerbahce Ulker“ krepšininkai į finalo ketvertą iškopė tik antrąjį kartą, „Laboral Kutxa“ komanda – penktąjį.

Lietuvos lažybų bendrovės Berlyne žaisiančius klubus suskirstė į dvi kategorijas – realius pretendentus laimėti Eurolygą ir mažai šansų turinčias komandas.  Prie favoritų lažybininkai priskiria CSKA ir „Fenerbahce Ulker“ krepšininkus, o „Laboral Kutxa“ ir „Lokomotiv-Kuban“ sėkme netiki.

Geriausiai vertinamos Maskvos komandos galimybės. Už CSKA triumfą „TonyBet“ ir „Orakulas“ nustatė tik 2,05 koeficientą. „Topsport“ už maskviečių sėkmę siūlo 2,20 koeficientą.

„Fenerbahce Ulker“ krepšininkų šansai tapti Eurolygos čempionais vertinami šiek tiek prasčiau. „Orakulas“ ir „Topsport“  už Turkijos klubo pergalę siūlo 2,80 koeficientą, „TonyBet“ – 2,55.

„Topsport“ ir „Orakulas“ blogiausiai vertina „Laboral-Lutxa“ galimybes. „Topsport“ už Ispanijos komandos triumfą išmokėtų 8 kartus didesnį laimėjimą nei pastatytų lažybų dalyvis, o „Orakulas“ – net 9 kartus.  „Tonybet“ labiausiai netiki Krasnodaro krepšininkų sėkme. Už šios ekipos triumfą Berlyne nustatytas apvalus koeficientas – 10. „Tonybet“ už „Laboral Kutxa“ pergalę siūlo 8,50 koeficientą.

Už tai, kad Eurolygos čempione taps „Lokomotiv-Kuban“  „Topsport“ nustatė 7,50 koeficientą, o „Orakulas“ – 7.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių