L. Kleiza: negaliu švaistyti metų pralaiminčioje komandoje

Linas Kleiza į Toronto „Raptors“ tikrai negrįš. Tai paaiškėjo vakar, kai Kanados klubas pasinaudojo Amnestijos galimybe ir atsisakė puolėjo iš Lietuvos.

Pats lietuvis „Eurohoops.net“ teigė, kad jo keliai tikriausiai vėl pasuks į Europą, o jis nori kovoti dėl trofėjų.

„Nemanau. Labai maža tikimybė, kad taip nutiks. Aš tapsiu laisvuoju agentu, galėsiu derėtis su bet kokia komanda ir išnagrinėsiu turimus variantus“, - paklaustas, ar savo karjerą tęs Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) sakė L.Kleiza.

Jis teigė, kad jam jau nusibodo pralaimėti.

„Kai žaidžiau Pirėjo „Olympiacos“, dar labiau supratau, kad mano venomis teka europietiškas kraujas, - sakė lietuvis. – Nepamirškite, kad aš ilgą laiką praleidau JAV, bet aš vis tiek esu europietis. Noriu pasakyti, kad daugiau nebegaliu leisti metus, būdamas tokioje situacijoje, kurioje mano komanda pralaimi ir niekas neturi didelių ambicijų. Aš pavargau nuo pralaimėjimų! Mano pirmas tikslas yra būti dalimi laiminčios komandos. Noriu būti komandoje, kuri laimi ir kovoja dėl trofėjų.

Man nerūpi, kitas iššūkis mano karjeroje bus NBA ar Europoje. Galų gale, aš esu legionierius Aš tiesiog noriu žaisti laiminčioje komandoje. Aš noriu būtent to“.

Žurnalistui užsiminus apie gandus, kad L.Kleiza gali persikelti į Maskvos CSKA, puolėjas jų nepatvirtino, bet ir nepaneigė.

„Pasižiūrėk, kaip viskas vyksta. NBA iki pat paskutinės akimirkos nežinojau, kas nutiks tarp manęs ir „Raptors“. Nuoširdžiai sakant, aš nesu pažengęs derybose su nė viena komanda. Aš noriu išnaudoti savo laiką, neskubėti. Apgalvosiu kiekvieną turimą pasiūlymą ir išsirinksiu geriausią iš jų. Kai tapsiu laisvuoju agentu, pradėsiu procesą. Tam turiu savo agentus“, - sakė L.Kleiza.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių