Krepšinio varžybų nugalėtoja – VSAT Šiaulių rinktinė

Trečiadienį Pasieniečių mokykloje surengtame krepšinio trys prieš tris turnyre triumfavo Šiaulių rinktinės pasieniečiai, kuriuos į priekį vedė buvęs profesionalus krepšininkas Sigitas Birutis.

Varžybose iš viso kovojo 14 komandų iš visų VSAT padalinių bei svečiai iš Muitinės kriminalinės tarnybos.

Turnyro komandos buvo suskirstytos į dvi grupes po septynias ekipas, kuriuos tarpusavyje žaidė vieno rato principu. Pagal varžybų nuostatus, buvo žaidžiama trys prieš tris į vieną krepšį. Kiekvienoje grupėje komandą sudarė penki krepšininkai - 3 aikštės žaidėjai ir 2 atsarginiai. Kėlinuko trukmė - 10 minučių nestabdant laiko, o vienos komandos atakai skiriamos 24 sekundės.

Po kovų grupėse, į atkrintamąsias varžybas pateko po keturias geriausias komandas iš kiekvienos grupės.

Ketvirtfinaliuose savo varžovus įveikė Šiaulių, Ignalinos, Varėnos ir Vilniaus rinktinių pasieniečių komandos. Sužaidus pusfinalius paaiškėjo, kad finale dėl nugalėtojų vardo Šiaulių rinktinės pareigūnai kausis su Varėnos komanda, o mače dėl trečios vietos jėgas išbandys Vilniaus bei Ignalinos rinktinių pasieniečių ekipos.

Atkakliai vykusiame turnyro finale pergalę šventė Šiaulių rinktinės krepšininkai. Buvusio "Šiaulių" klubo krepšininko S.Biručio vedami, šiauliečiai rezultatu 11:9 palaužė kolegas iš Dzūkijos. 

Mače dėl trečios vietos Ignalinos rinktinės komanda 16:12 nugalėjo Vilniaus rinktinės krepšininkus.

Varžybų nugalėtojai bei prizininkai buvo apdovanoti medaliais, taurėmis ir diplomais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių