Krepšinio turnyre Klaipėdoje - 30 komandų

Į pirmąsias Klaipėdos visuomenės sveikatos biuro surengtas mažojo krepšinio (trys prieš tris) varžybas „Kai mūsų širdys plaka išvien“ susirinko 30 trejetukų.

Dėl nepalankaus oro krepšininkai persikraustė į Gedminų pagrindinės mokyklos sporto salę. 7-12 metų jaunųjų krepšininkų grupėje kovoja 11 ekipų, vyresnių – 13-16 metų – žaidėjų turnyre jėgas mėgina 19 komandų.

Mažųjų sportininkų grupėje pergalę šventė „Dream Team“ taikliarankiai Mantas Vičius, Motiejus Tijurinas ir Ruslanas Čikunovas. Pastarasis berniukas buvo rezultatyviausias tarp vaikų ir buvo padovanotas specialiu prizu – krepšinio kamuoliu su Lietuvos rinktinės krepšininkų parašais.

Antrą vietą užėmė „Tornado“, trečią – „Nepyk“ ekipos.

Jaunučių turnyre neįveikiamas buvo „Fantastiškasis ketvertukas“ – Dainius Chatkevičius, Tadas Kymantas, Justas Grikšas ir rezultatyviausiai rungtyniavęs bei krepšinio kamuoliu apdovanotas Haroldas Saprykinas.

„Vasaros atostogos mokyklinio amžiaus vaikams – bene smagiausias laikas, kai gali knygas iškeisti į laisvalaikį su draugais, iškylauti prie ežero ar keletui dienų nuvykti į vaikų poilsio stovyklą. Tik ar daugelis vaikų laisvalaikį leidžia tikrai taip turiningai? Kad atostogos nepralėktų vien prie kompiuterių ir televizijos ekranų, kad grįžus į mokyklą būtų ką prisiminti, pasiūlėme vaikams ir paaugliams dalyvauti krepšinio trys prieš tris turnyre „Kai mūsų širdys plaka išvien“, – sakė Klaipėdos visuomenės sveikatos biuro atstovai.

Pirmas vietas užėmusios komandos vyks į finalines varžybas, vyksiančias rugpjūčio 11 d. Jonavoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Kur rasti daugiau nuotrauku?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių