Krepšinio turnyras Šilainiuose priviliojo 200 aistruolių

Į gatvės krepšinio turnyrą Šilainiuose ketvirtadienį susirinko apie 200 žmonių.

„Šilainių būsto“, kuris atnaujino aikštelę ir suorganizavo renginį, Kauno grupės vadovė džiaugėsi, kad į šventę susirinko gausus būrys dalyvių.

„Siekiame skatinti kaimynus bendrauti, todėl matydami tokį susidomėjimą turnyrą ketiname organizuoti ir kitais metais“, – sakė Jolanta Volteraitytė.

„Gyvenu šalia, todėl krepšinio ateinu pažaisti gana dažnai. Kiemo turnyre dalyvauju kasmet. Ir draugai prisijungia. Labai patinka, kad yra kur parungtyniauti“, – pasakojo varžybose dalyvavęs Karolis.

Į turnyrą taip pat atvyko jaunuoliai iš krepšinio mokyklos „Perkūnas“ – dalyvavo keturios šios sporto įstaigos komandos.

Turnyro akcentu tapo kovos 3x3 ir kamuolio varymo bei mėtymo į krepšį varžybos. Tarpusavyje rungėsi trijų amžiaus grupių dalyviai – iki 10 metų, 12 – 16 metų, 16 ir daugiau metų.

„Ateityje ketiname tęsti švenčių bendruomenei tradicijas. Siekdami atgaivinti daugiabučių kiemus, dirbame nuosekliai – jau ne pirmus metus atnaujiname namų aplinką, rengiame šventes bendruomenei. Darbuotis skatina kasmet vis didėjantis gyventojų aktyvumas“, – sakė Vida Naudžiūnienė, „Mano būstas“ Kauno regiono vadovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių