Krepšinio mėgėjai išbandė savo jėgas orlaivių angare

  • Teksto dydis:

Išskirtinė erdvė, dar niekur nematyti prizai, bekompromisinė kova ir azartas. Lietuvos krepšinio lyga kartu su pagrindiniu rėmėju – tarptautine aviacijos verslo įmonių grupe „Avia Solutions Group“, kvietė krepšinio mėgėjus pasivaržyti 3×3 krepšinio turnyre „Kylam septintą“.

Pirmą kartą LKL istorijoje turnyras vyko didžiuliame „Airbus A320“ ir „Boeing 737“ „FL Technics“ orlaivių aptarnavimo centre, esančiame Tarptautiniame Kauno oro uoste.

„Pirmą kartą per visą Lietuvos krepšinio istoriją rengiame tokį įspūdingą vakarinį 3 prieš 3 turnyrą. Teko įveikti įvairių kliūčių su leidimais ir logistika, bet kaip matote turnyras įvyko, nuotaikos geros ir viskas pavyko puikiai. Turnyre dalyvavo net 36 komandos, tarp kurių galėjome išvysti ir profesionalių krepšininkų”, – apie turnyro organizavimo įspūdžius dalinosi LKL projektų vadovas Edgaras Stankevičius.

Dalyvius savo vizitu pagerbė ir Prienų-Birštono „Vytauto” vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus, kuris ne tik išdalino prizus nugalėtojams, bet ir turėjo progą išbandyti savo taiklumą tritaškių konkurse.

„Tokiame turnyre dalyvavau pirmą kartą. Grožėjausi aršia dalyvių kova ir visą laiką praleidau tikrai puikiai”, – dalyvių kovingumu džiaugėsi Virginijus Šeškus.

„Renginys – super. Visi pasiruošę, visi yra puikios nuotaikos. Labai džiaugiamės turėję tokį turnyrą, kurį prieš tai galėjau įsivaizduoti tik geriausiuose sapnuose“, – renginio sėkme negalėjo atsidžiaugti „FL Technics” orlaivių aptarnavimo centro Kaune vadovas Jurijus Petruninas.

Viso turnyro metu netrūko įtemptos kovos ir emocijų, o finale dėl nugalėtojų vardo susikovė komandos pavadinimais „Fortena“ ir „Į kasa“. Finalinės rungtynės sėkmingiau susiklostė „Fortenos“ ekipai, kuri įrodė savo patirtį ir pranašumą.

Dalyviams buvo įteikta gausybė prizų: LKL lipdukų albumai, lygos atributika ir daug kitų vertingų dovanų, o pirmos vietos nugalėtojų laukė išskirtinė staigmena: valandos trukmės skrydis „Boeing 737“ realaus skrydžio simuliatoriumi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių