Krepšinio aistros Rotušės aikštėje buvo karštesnės už orą

Nors Lietuvos krepšininkai ir nelaimėjo prieš JAV komandą, tačiau atkaklią ir garbingą kovą Kauno rotušės aikštėje įrengtame ekrane stebėję šimtai kauniečių buvo pakilios nuotaikos ir sklidini teigiamų emocijų.

Šeštadienį Londono olimpinėse žaidynėse Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei pradėjus žaisti prieš JAV krepšininkus, Kauno gatvės tarsi apmirė: beveik nesigirdėjo važiuojančių automobilių, nesimatė vaikštinėjančių žmonių.

Nepaisant to, kad vasariškas oras viliojo kauniečius vykti prie vandens telkinių, šimtai žmonių suvažiavo į Kauno rotušės aikštę.  Jie buvo apdovanoti maloniomis akimirkomis, kuomet lietuviai atkakliai priešinosi itin pajėgiai amerikiečių komandai ir leido jiems laimėti vos 5 taškais.

Po rungtynių sirgaliai ramiai skirstėsi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rina

rina portretas
saunuoliai

poniutei rinai.

poniutei rinai. portretas
kokie jie saunuoliai?gavo i skudurus ir saunuoliai?sita pensininku rinktine nieko nelaimes.krepsininkai turi but ne vyresni kaip 25 metu.visokiu jasikeviciu ,kleizu, kalnieciu laikas jau baiges. kaip krepsininkai jie yra jau nusene.jei lietuva nori ka nors laimet tai turi nedelsent mest lauk tas atsei zvaigzdes ir i rinktine imt tik jaunus krepsininkus ne vyresnius kaip 25 metu.

katri

katri portretas
buvau ten, belekas, palaikem kaip galejom, saunuoliai, nors pralaimejom bet garbingai :)
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių