Krepšininkas T. Jogėla įspėtas dėl netinkamo bendravimo su žiniasklaidos atstovais

Ketvirtadienį oficialiame BEKO-LKL interneto puslapyje buvo paviešintas žurnalisto Erildo Budraičio straipsnis apie krepšininką Taurą Jogėlą. Žaidėjas po rungtynių su "Šiaulių" klubu viešoje erdvėje netinkamai bendravo su žiniasklaidos atstovu E.Budraičiu.

T.Jogėla žemindamas šio asmens garbę ir orumą, žeisdamas žurnalisto, "Pieno žvaigždžių" klubo ir pačios lygos reputaciją pažeidė BEKO-LKL 2014-2015 metų čempionato nuostatų 19.3 straipsnį.

Todėl, vadovaujantis BEKO-LKL čempionato nuostatų 19.5 straipsniu Pasvalio "Pieno žvaigždžių" krepšinio komandos žaidėjui Taurui Jogėlai skiriamas griežtas įspėjimas.

BEKO-LKL vadovybė netoleruoja ir ateityje netoleruos panašių veiksmų. Pasikartojus minėtam pažeidimui, žaidėjas bus baudžiamas pagal BEKO-LKL čempionato nuostatų straipsnį 30.8 (bauda nuo 1000lt iki 5000lt).

Šis BEKO-LKL sprendimas taip pat yra ir ženklas kitiems oficialiems lygos asmenims: žaidėjams, treneriams ir komandų vadovams, tolerantiškai bendrauti su žiniasklaida ir sirgaliais, populiarinti lygos vardą bei gerbti vieniems kitus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių