Komentatorius V. Čeponis ir lažybų bendrovės prognozuoja „Žalgirio“ pergalę

Pirmadienio vakarą Lietuvos krepšinio aistruolių laukia intriguojanti dvikova. 18:30 val. Panevėžyje susigrums  Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lyderiai  - antroje vietoje žengiantis vietos „Lietkabelis“ kibs į atlapus čempionate pirmaujančiam Kauno „Žalgiriui“.

Sporto komentatorius Vaidas Čeponis ir Lietuvos lažybų bendrovės šiandien prognozuoja pergalę „Žalgiriui“. Tačiau nei komentatorius, nei lažybininkai  nemano, kad Kauno krepšininkai laimės lengvai.

„Po dviejų pergalių Eurolygoje „Žalgirio“ krepšininkai gali truputį atsipalaiduoti. Šią savaitę kauniečių dar laukia svarbus Eurolygos turnyro mačas su „Barcelona“. Gal jie šiek tiek pataupys jėgas. Tai suteikia vilčių, nors ir nedidelių, „Lietkabeliui“. Vis dėlto manau, kad pergalę iškovos „Žalgirio“ krepšininkai. Panevėžiečių jie nesutriuškins, bet turėtų laimėti maždaug 10 taškų skirtumu“, - portalui kauno.diena.lt  sakė V.Čeponis.

Pasak jo, žalgiriečiai šį sezoną Panevėžyje jau pralaimėjo, todėl antrą kartą patirti nesėkmės labai nenorėtų.  „Lietkabelio“ gretose yra nemažai veteranų, komandoje jau juntamas šioks toks nuovargis.

Mažiausią koeficientą  už „Žalgirio“ pergalę nustatė lažybų bendrovė „Orakulas“ - 1,27. Vadinasi, pastatę 100 eurų, „Žalgirio“ pergalės atveju išloštumėte 27 eurus.

„TopSport“ nustatytas koeficientas šiek tiek didesnis – 1,29. Didžiausias koeficientas už „Žalgirio“ pergalę yra lažybų bendrovėje „Tonybet“ – 1,32.

Kur kas didesni laimėjimai numatyti už „Lietkabelio“ pergalę. „Orakulas“ už panevėžiečių pergalę nustatė  koeficientą 4,40, „TopSport“ – 4,25, „Tonybet“ – 4,00.  „Orakule“ pastačius 100 eurų už „Lietkabelio“ pergalę ir jos sulaukus, galima išlošti 340 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bocmanas

Bocmanas portretas
Viskas buvo ne taip, ne taip...

Domas

Domas portretas
Na, tai kaip, gerbiamieji komentatoriai ir orakulai?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių