Klaipėdos „Neptūnas“ vėl žais Vieningoje lygoje

Klaipėdos „Neptūnas“ ne tik gavo kelialapį antrą sezoną žaisti Vieningoje lygoje, bet jau ir sužinojo savo varžovus. Tarp jų vėl bus tituluotieji Maskvos CSKA krepšininkai.

Kelias į 2013–2014 metų sezono VTB Pieningąją lygą „Neptūnui“ atsivėrė, nes iš turnyro savo noru pasitraukė Kauno „Žalgiris“. Priežastis – Lietuvos čempionai kausis Eurolygoje,

Lietuvos krepšininko lygoje, todėl nebespės žaisti dar vienose pirmenybėse.

Dėl šios priežasties „Neptūnas“ išvengė atrankos turnyro, po kurio turėjo paaiškėti, ar ir antrą sezoną žais Vieningoje lygoje, o į jos traukinį įšoko iškart.

Jei nebūtų pasitraukęs „Žalgiris“, „Neptūnui“ ir Talino „Kalev“ komandai veikiausiai būtų reikėję kovo atrankos turnyre, nes praėjusiame sezone šios ekipos savo grupėse užėmė paskutiniąsias vietas.

„Neptūnui“ A grupėje pavyko iškovoti tris pergalės, tačiau pralaimėjimų būta gerokai daugiau – 15.

2013-2014 metų sezone „Neptūnas“ varžysis B grupėje. Klaipėdiečių varžovai bus Maskvos CSKA, Maskvos srities „Chimki“, Liubercų „Triumf“ ir Samaros „Krasnyje Krylja“ klubai (visi – Rusija) bei Rygos VEF (Latvija), „Cmoki-Minsk“ (Baltarusija), Mariupolio „Azovmaš“ (Ukraina), „altana“ (Kazahstanas) ir vardinį kvietimą gavusi ekipa.

Dar viena lietuviška komanda – Vilniaus „Lietuvos rytas“ Vieningoje lygoje A grupėje žais su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“, Kazanės „Uniks“, Krasnojarsko „Jenisej“, Sankt Peterburgo „Spartak“ ir „Nižnij Novogorod“ komandomis (visos – Rusija) bei Nymburko ČEZ (Čekija), Zgoželeco „Turow“ (Lenkija), „Doneck“ (Ukraina) ir Talino „Kalev“ (Estija) krepšininkais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pauliuss

pauliuss portretas
Vietoj Žalgirio žais Neptūnas, nu nu kas toliau :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių