Klaipėdoje – paskutinė galimybė patekti į krepšinio talentų kovų finalus

  • Teksto dydis:

Visiems, kas dar nori patekti į šių metų „Sprite” jaunųjų talentų kovų finalus, kuriuose kovojama dėl 5000 eurų krepšinio stipendijos ir vertingų prizų, lieka vienintelė galimybė. Tai – liepos 1 d. Klaipėdoje vyksiantis paskutinis turnyro atrankos etapas. Jis vyks šalia „Švyturio” arenos prieš Lietuvos ir Tuniso vyrų rinktinių rungtynes.

„Tiems, kas liko per plauką nuo finalo arba dar nebandė jėgų šiame turnyre, daugiau šįmet galimybių nebus. Patarčiau paskubėti, nes dalyvių skaičius ribotas, o registraciją baigsime ketvirtadienio rytą”, – sakė vienas turnyro organizatorių Martynas Račkauskas.

Registruotis į atrankos turnyrą Klaipėdoje dar galima internetu. Dalyvio mokestis – 10 eurų. Kiekvienas dalyvis gauna unikalius turnyro žaidėjo marškinėlius.

Kaip ir iki tol vykusiuose atrankos etapuose, Klaipėdoje dėl patekimo į „Sprite” talentų kovų etapą iš viso galės kovoti 200 jaunųjų krepšininkų. Iš kiekvienos amžiaus grupės – gimusių 1999—2000, 2001—2002 ir 2003—2004 metais – į finalą patenka po keturis geriausius krepšininkus ir krepšininkes.

„Kadangi merginų grupėse konkurencija mažesnė, tikimybė patekti į finalą Vilniuje yra didesnė. Beje, pernai ir užpernai absoliučiomis čempionėmis tapo ir krepšinio stipendijas laimėjo būtent merginos”, – sakė M. Račkauskas.

Kaip ir kituose miestuose – Vilniuje, Kaune ir Palangoje – turnyrą Klaipėdoje aplankys Lietuvos vyrų rinktinės nariai, kurie dalyvaus nuotaikinguose žaidimuose.

Turnyrų metu jaunieji Lietuvos krepšininkai ne tik turi galimybę pademonstruoti individualius savo įgūdžius, tačiau taip pat atkreipti į save šalies jaunimo rinktinių trenerių dėmesį.

Visų amžiaus grupių nugalėtojų laukia Lietuvos rinktinės ekipuotė ir kelionė į aukščiausio lygio krepšinio rungtynes Europoje.

Laimėjimais ir prizais galės džiaugtis ne tik turnyro nugalėtojai. Numatyta žaidimų bei laimėjimų ir žiūrovams, kurių į turnyrus susirenka tūkstančiai. Jie gali sukti laimės ratą ir laimėti momentinių prizų. Taip pat vyksta linkėjimų rinktinei fotokonkursas. Jo metu bus atrinkta dešimt laimingųjų aistruolių, kurie laimės bilietus į rinktinės palydėtuves Kaune – rungtynes Lietuva – Ispanija. Vienas aistruolis gaus unikalią galimybę įsiamžinti su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine.

Beje, aistruolių linkėjimai rinktinei, surašyti per „Sprite” turnyrą, bus vaizduojami ir reklaminėse juostose aplink aikštę per visas Lietuvos rinktinės kontrolines rungtynes.

Drauge su šia socialine akcija-konkursu, vyksta dar viena atranka. Jos metu bus atrinktos penkios vietos Lietuvoje, kurioje Lietuvos krepšinio federacija drauge su kompanija „Coca-Cola” atnaujins krepšinio lentas. Norint laimėti šią dovaną pakaks suburti vietos bendruomenę ir dalyvauti kitame fotokonkurse.

Šia akcija siekiama ne tik suteikti džiaugsmo krepšinio entuziastams, bet ir suburti krepšinio bendruomenes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių