Klaipėdietis T. Delininkaitis Prienuose nuskandino „Neptūną“

  • Teksto dydis:

Tomas Delininkaitis pelnė net 30 taškų ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų ir dvigubu dubliu padėjo Prienų-Birštono „Vytauto“ komandai (17-16) namie 96:89 (22:27, 21:26, 26:20, 27:16) nugalėti Klaipėdos „Neptūną“ (18-15)

Dainiaus Adomaičio treniruojamas „Neptūnas“ pirmavo trečiojo kėlinio pradžioje trylikos taškų pranašumu (58:45). Tačiau Virginijaus Šeškaus vadovaujami Prienų krepšininkai sugebėjo perlaužti mačo eigą, o labiausiai prie to prisidėjo iš Klaipėdos kilęs T.Delininkaitis. Jis pataikė 5 tritaškius iš 7.

„Vytautas“ vėl žaidė be trijų svarbių žaidėjų. Prie sudėtingas traumas besigydančių Sauliaus Kulviečio ir Tomo Dimšos prisidėjo ir Tadas Klimavičius – sezono viduryje iš Klaipėdos „Neptūno“ į Prienus persikėlęs vidurio puolėjas šį sezoną dėl traumos neberungtyniaus.

„Vytautas“ spėjo įregistruoti iš Kauno „Žalgirio“ dublerių komandos pasiskolintą vidurio puolėją Lauryną Birutį, kuris pirmadienį pelnė 19 taškų ir atkovojo 6 kamuolius.

Po šios pergalės „Vytautas“ pakilo į penktąją vietą LKL čempionate, aplenkęs Utenos „Juventus“.

Iki ketvirtoje vietoje esančio „Neptūno“ Prienų komandai tetrūksta vienos pergalės.

„Vytautas“: T.Delininkaitis 30 (10 rez. perd.), L.Birutis 19, D.Gvezdauskas 14, R.Miniotas 12.

„Neptūnas“: Ch.Loftonas 17, J.Grantas 15, A.Šikšnius 13, L.Beliauskas 10.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLP

KLP portretas
Miestas visus sporto pinigus sukiša į tą Neptūną.. ir ką? Vistiek Kaunu netapome. Žodžiu.. ne šeipsau mus marozais vadina lietuvoje:)

Anonimas

Anonimas portretas
Dielininkaiti denge isgirtasis ir isliaupsintas nkl lygio zaidejas M.mazeika...valio.uz puikia gynyba...

Anonimas

Anonimas portretas
šaunuoliai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių