A. Kavaliauskas – R. Kurtinaičio ekipos akiratyje

Sutartį su Kantu „Acqua Vitasnella“ ekipa sudaręs Rimas Kurtinaitis į komandą nori pasikviesti krepšininką iš Lietuvos. Skelbiama, kad komanda susidomėjo galimybe įsigyti Antaną Kavaliauską.

Vilniaus „Lietuvos rytas“ mažina biudžetą, todėl klubo direktorius Martynas Purlys jau anksčiau pripažino, kad ekipa bando savo brangiausią krepšininką perduoti kitai komandai.

Anksčiau tarp pretendentų buvo minima Stambulo „Bešiktaš“ komanda, tačiau Turkijos klubas neskubėjo pasirašyti sutarties, kadangi pirmenybę teikia atletiškiems aukštaūgiams.

Vilniečiai už A. Kavaliauską net neprašo išpirkos.

A. Kavaliauskas sostinės ekipą papildė 2014 metais, o praėjusią vasarą sudarė ilgalaikę trejų metų sutartį, tad jo kontraktas dar galioja dvejus metus.

Praėjusį sezoną A. Kavaliauskas LKL pirmenybėse vidutiniškai per 20 minučių pelnydavo po 10,8 taško, atkovodavo po 4,3 kamuolio ir atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Europos taurėje centras vidutiniškai per 21 minutę įmesdavo po 10,3 taško, atkovodavo po 5,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių