Kauno „Žalgirį“ rems ir „Lytagros“ įmonių grupė

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ rėmėjų šeimą papildė naujas narys. Tai – lietuviško kapitalo įmonių grupė „Lytagra“, kurios vadovai nusprendė ne tik paremti „Žalgirio“ komandą, bet ir tapo „Žalgirio“ Garbės klubo nariais.

Kauno „Žalgirio“ rėmėjų šeimą papildė naujas narys. Tai – lietuviško kapitalo įmonių grupė „Lytagra“, kurios vadovai nusprendė ne tik paremti „Žalgirio“ komandą, bet ir tapo „Žalgirio“ Garbės klubo nariais.

Šiemet 70 metų jubiliejų minintį Kauno „Žalgirį“ ir naująją rėmėją sieja beveik tos pačios gimimo datos: akcinė bendrovė „Lytagra“ įkurta 1945 metais. Jos centrinė būstinė yra Kaune.

Didžioji „Lytagros“ įmonių grupės bendruomenės narių dalis, kaip ir dauguma lietuvių, yra krepšinio aistruoliai, turi savo mėgstamą komandą ir žaidėjus.

„Mūsų nuomone, be abejonės stipriausia Kauną ir Lietuvą garsinanti klubinė krepšinio komanda yra Kauno „Žalgiris“. Todėl nutarėme finansiškai prisidėti formuojant šios komandos biudžetą. Be to, kelios dešimtys bendruomenės narių ir visos antrinės įmonės tapo „Žalgirio“ Garbės klubo nariais. Linkime žalgiriečiams ir šį sezoną išlaikyti lyderio pozicijas tiek Lietuvos krepšinyje, tiek ir Europoje“, – sakė „Lytagros“ įmonių grupės valdybos pirmininkas Adomas Balsys.

Į Lietuvos žemės ūkį orientuota prekyba užsiimanti įmonių grupė yra viena didžiausių šalies bendrovių, turinti 23 filialus ir 6 antrines įmones.

„Labai malonu, kad prie „Žalgirio“ veiklos prisideda mūsų bendraamžė lietuviško kapitalo įmonių grupė. Tokių patyrusių verslo žmonių dėmesys „Žalgiriui“ visada džiugina. Sveikintina, kad „Lytagros“ įmonių grupė nusprendė bendradarbiauti visose srityse: tiek paremdama komandą, tiek įsitraukdama į Garbės klubo gyvenimą. Tai pavyzdys, kaip galima rėmimą apjungti su įdomia ir visiems naudinga veikla“, – teigė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Tapti Kauno „Žalgirio“ Garbės klubo nariu galima patogioje interneto svetainėje www.zalgirioklubas.lt.


Šiame straipsnyje: LytagraŽalgirisKauno Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių