Kauno komanda vyks į 3x3 pasaulio jaunių krepšinio čempionatą

Šeštadienį Kėdainiuose įvyko krepšinio trys prieš tris lemiamos kovos, kuriose paaiškėjo komanda, ginsianti Lietuvos garbę FIBA rengiamame pasaulio jaunių (iki 18 metų) vaikinų čempionate. Geriausi jaunieji planetos gatvės krepšinio žaidėjai rugsėjo pabaigoje susirinks egzotiškojoje Indonezijos sostinėje Džakartoje.

Dalyvauti lemiamose kovose dėl kelialapių į Džakartą buvo užsiregistravusios 20 komandų. Tarp jų buvo įvairiuose Lietuvos miestuose vykusių atrankos turnyrų laimėtojai ir pajėgiausių šalies krepšinio mokyklų atstovai.

Po labai atkaklių kovų paaiškėjo, kad Lietuvos čempionų titulas ir kelionė į Indoneziją atiteko komandai „Šaras“ iš Kauno. Šioje ekipoje rungtyniavę Arvydo Sabonio krepšinio centro auklėtiniai finale paskutinę akimirką pataikė tritaškį nuo lentos ir taip rezultatu 12:10 nugalėjo Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijos ekipą ŠMKA-96.

Mažajame finale taip pat susigrūmė Kauno ir Vilniaus komandos, o pergalę vėl iškovojo laikinosios sostinės ekipa. Kauno „ARX-Reklama“, sudaryta taip pat iš A. Sabonio KC auklėtinių, palaužė Vilniaus krepšinio mokyklos vaikinų ekipą „Bičiuliai“ tokiu pat rezultatu – 12:10.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Kaunas valdo!!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių