„Kauno energija“ sunkius metus išgyvenančiam „Žalgiriui“ skirs solidžią paramą

  • Teksto dydis:

Kauno savivaldybės kontroliuojama šilumos tiekimo bendrovė "Kauno energija" skirs solidžią paramą ne pačius geriausius laikus išgyvenančiam Lietuvos krepšinio čempionui Kauno "Žalgiriui".

"Kauno energijos" akcininkai pirmadienį pritarė sprendimui iki 1 mln. litų paramos skirti viešajai įstaigai "Žalgirio" krepšinio centras.

"Mes senai dirbome šiuo klausimu ir džiaugiamės, kad pagaliau tai išsisprendė. Į šiuos pinigus žiūrim, kaip į bendrą miesto savivaldybės paramą, nes Kauno savivaldybė valdo virš 90 procentų įmonės akcijų, - BNS komentavo "Žalgirio" direktorius Paulius Motiejūnas. - Šie pinigai bus skirti žaidėjų atlyginimams ir kitoms reikmėms, tačiau iš jų nebus mokamos susikaupusios skolos. Ir toliau ieškome paramos visais galimais būdais".

Jau anksčiau buvo skelbta, kad klubas 2013-2014 metų sezone planuoja surinkti 15 mln. litų - po 5 milijonus iš privačių rėmėjų bei savivaldybės bei dar 5 mln. už parduotus bilietus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pavyduoliams

pavyduoliams portretas
klausimas - kaip tu dirbtum, jei negautum algos? tai ko visas blogybes kari ant Žalgirio? Jei įmonė gali, tegu padeda, juk neklausi, kas padeda lietryčiui ar kitoms koimandoms. Priskreto visi pavyduoliai prie Žalgirio ir atsiplėšti negali. Nesilankyk arenoje, nežiūrėk rungtynių ir galėsi ramiai miegoti.

boo

boo portretas
atlyginimas paprastai mokamas uz atlikta darba... tokia darbo kokybe kokia demonstruoja Zalgiris, ivertinciau minimaliu 1000lt "ant popieriaus"...

HR

HR portretas
Gerai, kad nors sitai loxiskai imonei nemokesiu nei lito greitu metu..
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių