Kaune vėl rengiama L. Kleizos globojama krepšinio stovykla

  • Teksto dydis:

Prieš dvejus metus startavęs projektas – Lino Kleizos krepšinio įgūdžių tobulinimo stovykla (angl. Linas Kleiza Skill Development Camp) – vėl sugrįžta. Vienas garsiausių Lietuvos krepšininkų Linas Kleiza ir vėl kviečia jaunuolius patobulinti savo individualius krepšinio sugebėjimus vasaros stovykloje.

„Linas Kleiza Skill Development Camp“ vyks tik vieną pamainą ir startuos liepos 11 dieną bei tęsis iki lieps 17 dienos.

Kaip ir prieš keletą metų dalyviai sportuos Kaune, vienoje geriausių treniruočių bazių šalyje – A. Sabonio krepšinio centre.

Pasak pranešimo, šiemet stovykla dar stipresnė, kadangi trenerių štabe – daug žinomų pavardžių. Užsiėmimus ves individualių krepšinio įgūdžių specialistai – Andrius Vaicekauskas („Sabonio krepšinio centras“) bei Romanas Brazdauskis (Krepšinio mokykla „Aisčiai“). Jie treniruotėse dirbs kartu su žinomais ir įvertintais Lietuvos treneriais – Rimu Kurtinaičiu, Ramūnu Butautu, Mindaugu Lukošiumi, Aurimu Jasilioniu bei Dariumi Lukminu. Visi jie pasiruošę susitikti su jaunuoliais ir per trumpą laiką pasistengs perduoti, tai, kas jiems būtų naudinga krepšinio aikštelėje.

„Per savo karjerą dirbau su puikiais treneriais. Aš visiems esu dėkingas, nes iš jų išmokau labai daug. Džiaugiuosi, kad šioje stovykloje dirba žmonės, kurie savo darbui atiduoda maksimumą. Tik taip įmanoma pasiekti rezultatą. Tikrai labai smagu, kad stovykloje turėsime tokią stiprią trenerių komandą“, - kalbėjo L. Kleiza, kuris su nekantrumu jau laukia susitikimo su jaunaisiais krepšininkais.

Į stovyklą kviečiami vaikai iš visos Lietuvos ir netgi užsienio. Dalyviai bus suskirstyti į dvi grupes pagal amžių: vaikai (gimę 2004, 2003 ir 2002 m.) bei vaikinai (2001, 2000 ir 1999 m.). Vietų skaičius grupėse ribotas – po 20 kiekvienoje.

Visi užsiregistravę į stovyklą gaus dalyvio komplektą, kurį sudaro originali sotvyklos apranga bei marškinėliai. Pratybose bus tobulinami kiekvieno dalyvio individualūs fiziniai ir techniniai krepšinio įgūdžiai: kamuolio varymas, perdavimas, metimas, žaidimas 1 prieš 1 ar 2 prieš 2. Vyks draugiškos rungtynės bei individualūs konkursai.

Labiausiai patobulėjusiems krepšininkams iš kiekvienos grupės atiteks krepšinio bateliai bei kiti vertingi prizai.

Stovyklos metu vaikai bus maitinami pagal specialų, tik sportininkams pritaikytą, maisto racioną. Treniruotėse vaikai gaivinsis mineraliniu vandeniu „Vytautas“ bei bus prižiūrimi medikų. Pasibaigus stovyklai visi dalyviai gaus asmeninius patarimus iš trenerių su tobulintinais jų žaidimo elementais bei individualias krepšinio įgūdžių gerinimo rekomendacijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių