Kaune pristatyta knyga apie krepšinio trenerius

Kauno Rotušėje šiandien pristatyta Stanislovo Stonkaus ir dabartinio Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinio sekretoriaus Mindaugo Balčiūno parengta knyga apie krepšinio trenerius „Jie dovanojo Lietuvai krepšinį. Gimtosios šalies krepšinio trenerių 90 metų kelionės atgarsiai“.

„Visi puikiai suprantame šios sporto šakos reikšmę mūsų tautai. Norėjome, kad knygoje būtų paminėti visi, kurie prisidėjo rengiant įvairių kartų krepšininkus, atnešusius istorines mūsų šalies pergales“, – atviravo ne vieną knygą apie šalies krepšinį parašęs S.Stonkus.

M.Balčiūnas pasidžiaugė, jog ši knyga – puiki dovana kitąmet 90-etį švenčiam šalies krepšiniui. Pasak jo, ta proga planuoja išleisti bei atnaujinti ir daugiau leidinių.

„Treneris, kaip ir mokytojas. Ką išmokina, tas ir lieka. Lygiai tas pats ir krepšinyje. Yra labai daug trenerių, kurie atiduoda visą savo širdį rengdami naują kartą, tačiau jų plika akimi nesimato. Labai smagu, kad visi žinomiausi šalies krepšinio treneriai pagaliau į amžinti knygoje“, – kalbėjo LKF prezidentas Arvydas Sabonis.


Šiame straipsnyje: krepšinistreneriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

babytėbronė

babytėbronė portretas
Koks mielas mongoliukas toje nuotraukoje. Niat žądo netekau...

KIESA

KIESA portretas
autorius romanovas?

SIRGALE

SIRGALE portretas
Kodel nepakviestas Sabonio pirmasis krepsinio treneris...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių