Kaune krepšinio kamuolį gainioja ir užsienio sirgaliai

Trečiadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje užvirs finalinės krepšinio čempionato kovos. Tuo metu krepšinio karštinė persimetė į miesto gatves.

Vidurdienį prie krepšinio stovo, pastatyto šalia Kauno miesto savivaldybės, kamuolį gainiojo užsienio sirgaliai ir patys kauniečiai.

Iki pat čempionato pabaigos prie savivaldybės vyks krepšinio aistruolių susitikimai su žinomais krepšininkais, šio sporto žinovais, kurie komentuos rungtynių rezultatus ir pateiks savo prognozes.

Visi norintieji taip pat gali išbandyti savo jėgas baudų mėtymo varžybose.


Šiame straipsnyje: krepšiniskaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Reportažas

Reportažas portretas
Šiandien apie 14 val.perėjau per Laisvės alėją,tai sutikau tik keturis ispanų sirgalius,du buvo su raudonais perukais.Gal dar buvo keletas prancūzų sirgalių,bet tie kuklesni.Lauko kavinės tuščios,sėdi po keletą kažko lūkuriuojančių panelių.Pastatyta nemažai balaganų prekeiviams,bet niekas nieko neperka.Prie dviejų balaganų groja labai garsi muzika,o prie Dramos Teatro koncertavo pagyvenusių žmonių ansamblis.Jo klausėsi irgi tik pensininkai.Pasirodė,kad niekam tas Kaunas neįdomu . Buvo labai persistengta.O policininkų ir policininkių vaikštinėjo tikrai nemažai.Vis dėl to, futbolo sirgaliai sukelia daugiau triukšmo ir beprotiškai daug išgeria alaus.Supratau,kad krepšinis įdomus tik mums lietuviams,gal dar tam krabui Lazdeikai.Tiek žinių.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių