Kaunas pradeda ruoštis Pasaulio jaunių krepšinio čempionatui

Kauno miesto taryba ketvirtadienį pritarė bendradarbiavimo sutarties tarp savivaldybės ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) pasirašymui. Tai vienas pirmųjų žingsnių, Kaunui rengiantis priimti Pasaulio jaunių vaikinų (iki 17 metų) krepšinio čempionatą.

Turnyras vyks birželio 29 - liepos 8 dienomis Kauno „Žalgirio" arenoje. Savivaldybė čempionato organizavimui skirs 150 tūkst. litų.

Pasirašiusi bendradarbiavimo sutartį Kauno miesto savivaldybė įsipareigos čempionato dalyviams rungtynių ir treniruočių metu užtikrinti nemokamą medicininę priežiūrą.

Savivaldybė taip pat turės pasirūpinti, kad „Žalgirio" arenoje ir jos prieigose budėtų medikų ir priešgaisrinės apsaugos ekipažai, būtų užtikrintos Viešosios policijos apsaugos paslaugos.

LKF savo ruožtu įsipareigoja sukurti čempionato organizacinį komitetą, apgyvendinti svečių komandas ir personalą viešbučiuose, suorganizuoti čempionato atidarymo bei uždarymo ceremonijas.

Sausio 10 d. ištraukti čempionato burtai lėmė, kad į B grupę patekusi Lietuvos 17-mečių krepšinio rinktinė susikaus su Kanados, Ispanijos, Argentinos, Korėjos ir Kroatijos komandomis. A grupėje žais Australijos, Čekijos, Egipto, Jungtinių Amerikos Valstijų, Kinijos ir Prancūzijos ekipos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aciu Dievui

Aciu Dievui portretas
tuo laiku busiu prie juros !

Laukiame

Laukiame  portretas
simtus tukstanciu uzsienio sirgaliu, kurie paliks po 500 litu, ne po 500 euru per diena !

Keliai

Keliai portretas
Kelius geriau tvarkytu, o ne krepsiniui pinigus skirtu. Krepsinis ir taip ju turi....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių