Kauną užplūdo veteranų čempionato dalyviai

Šeštadienį jau prasideda Europos veteranų krepšinio čempionatas, todėl nuo vakar į Kauną pradėjo plūsti pirmenybių dalyviai. Miesto viešbučiuose įsikurs 1,5 tūkst. krepšininkų, kurie krepšinio aikštelėje bandys išsiaiškinti, kurie yra stipriausi senajame žemyne.

„Pirmieji veteranų krepšinio čempionato dalyviai į Kauną atvyko jau vakar, tačiau daugiausiai jų atvažiuoja šiandien. Kai kurie iš jų patys susirado, kur gyventi, kita prašė čempionato organizatorių pagalbos“, – teigė čempionato organizacinio komiteto prezidentas Anatolijus Čupkovas.

A.Čupkovas įsitikinęs, kad į laikinąją sostinę atvyko daugiau nei 1,5 dalyvių, juk kartu su jais atkeliavo ir jų šeimos nariai.

Laisvės alėjoje sutiktas Rusijos komandos veteranas Aleksey Treišikov džiaugėsi, kad gyvenimas suteikė galimybę vėl atvažiuoti į Kauną.

„Lietuvoje ir Kaune lankausi ne pirmą kartą, tačiau Europos veteranų krepšinio čempionatas man bus pirmasis. Labai nustebau, kad žmonės tapo daug draugiškesni, nei buvo prieš 10 metų“, –pasakojo čempionato dalyvis Aleksey.

Anot Aleksey Treišikov, Kaunas labai gražus miestas, į kurį malonu sugrįžti, be to, ir maistas čia skanus. Ar skanus mūsų lietuviškas alus, rusų krepšininkas nenorėjo atsakyti.

„Komandoje griežtai įvestas „sausas įstatymas“ – jokio alkoholio, bet užtat leidžiama bendrauti su gražiomis moterimis“, – šmaikštavo A.Treišikov.

Rusijos komandos veteranas čempionatą organizuojantiems lietuviams palinkėjo sėkmės, nes būtent rytoj rusų pirmieji varžovai bus lietuviai. „Jums tikrai prireiks sėkmės“, – sakė A.Treišikov.

Latvis Valdis Selga Lietuvoje lankose kasmet, tačiau į Kauną atvyko pirmą kartą. „Kasmet vykstu į Trakuose organizuojamą regatą. Krepšinio čempionato dalyviu tapau pirmą kartą, todėl užplūsta įdomus pojūčiai“, – sakė čempionato dalyvis.

Valdis į Kauną atvyko tik prieš dvi valandas, todėl dar nespėjo apžiūrėti miesto, bet tikrai planuoja tą padaryti.

„Leiskit mums pailsėti kelias valandas, o vakare išeisim pasivaikščioti į miestą. Manau, kad ir lietuviško alaus bokalą išgersim“, – Valdžiui antrino kiti Latvijos komandos draugai.


Šiame straipsnyje: krepšinio veteranaikrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

XUJNIA CIA

XUJNIA CIA  portretas
O NE VETERANU DAR "EUROPOS CEMPIONATAS". Buratinui,kaip durneli pripirkot ir pyysat jam prota kaip lochui.

Surinkite google lt

Surinkite google lt portretas
ltv romanovas Ir Jūs, tai pamate, ar patikėtumėt tokiame banke savo pinigus laikyti? Taip gali blevyzgoti ar visiškai durnas ar durniu prisimetantis žmogus. Jei durnas-tai iš durniaus nieko nepaimsi, o jei prisimeta durniu, tai jis tam turi kažkokių tikslų. O dabar galvokite patys.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių