Karingo mūšio dalyviai: viską nulėmė antrasis kėlinys

„Šios pergalės ilgai laukėme, tad sveikinimai visiems sirgaliams“, - pasidžiaugė Šarūnas Jasikevičius. „Žalgirio“ trenerio nuotaiką pataisė pirmoji jo auklėtinių pergalė namuose šio sezono Eurolygos turnyre.

Kauniečiai savo tvirtovėje 83:78 suvystė Milano „AX Armani Olimpia“ ekipą.

„Kalbų buvo daug, jautėme savotišką spaudimą dėl nesėkmių namie. Dabar turėtų būti kažkiek lengviau. Tačiau žaidimas per trumpą laiką labai nepasikeis“, - dėstė Šaras.

Pasak trenerio, ir laimėtame mače jo auklėtiniai žaidė banguotai, bet gerai, kad nuolat pirmavo ir turėjo taškų atsargą. Jo nuomone, jo auklėtiniai ypač pasitempė per antrąjį kėlinį, kai spurtavo net 18:0.

„Nedalinome taškų už dyką. Žaisdami gynyboje mes turime viską daryti pagal planą, tačiau tai pavyksta toli gražu ne visuomet“, - teigė Š.Jasikevičius.

„Eurolygoje mes turime kiekvieną kartą „perlaužti save“, padaryti viską, ką užsibrėžėme. Gerai bent jau tiek, kad visi žino derinius, kuriuos atliekame. Nes anksčiau buvo taip, kad keli žaidėjai aikštėje to nežinodavo“, - pasakojo kaunietis.

„Rungtynių baigtį nulėmė antrasis kėlinys, kuomet praradome ritmą. Trūko kelių traumuotų žaidėjų. Gerai, kad nepasidavėme, kovėmės, bet pritrūkome taškų“, - kalbėjo svečių treneris Simone Pianigiani.

Italas negailėjo pagyrų Milano komandos lietuviams – Artūrui Gudaičiui ir Mindaugui Kuzminskui. 

„Jų darbo etika yra aukščiausio lygio. Kartais jie žaidžia sėkmingiau, kartais ne taip, bet visada stengiasi būti naudingi komandai“, - kalbėjo jis.

„Mes šnekame apie žmogų, kuris yra buvęs NBA žaidėjas, o A.Gudaitis tampa didžiule jėga, ypač komandoje, kurios gynėjai sutraukia būrį varžovų. Jo didžiulė fizinė jėga labai jaučiasi“, - kolegai antrino Š.Jasikevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Žalgiriečiams nuoširdus ačiū visgi mokate įrodyti,kad mokate laimėti. Sekmės toliau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių