K. Pangosas prieš dvikovą su „Maccabi“: nereikia galvoti apie šansus

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą antrąjį pagal dydį Izraelio miestą Tel Avivą pasiekę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dar spėjo surengti vėlyvą treniruotę prieš šiandien laukiančias Eurolygos rungtynes su vietos „Maccabi“ klubu, rašo portalas zalgiris.lt.

Rungtynių dienos rytą žalgiriečiai surengė dar vieną treniruotę, o mintimis apie artėjantį susitikimą su „Žalgiris TV“ laidų rubrika #DėmesysEurolygai Tel Avive dalinosi Kevinas Pangosas.

„Girdėjau apie gerus vietinius sirgalius, – kalbėjo pirmąjį sykį „Menora Mivtachim“ areną išvydęs K.Pangosas. – Bus smagu žaisti prieš tokius fanus. „Maccabi“ – labai gera ekipa, todėl turime pademonstruoti visą savo potencialą ir sužaisti geras rungtynes.“

Žalgiriečiai antradienį namuose nusileido Stambulo „Anadolu Efes“ ekipai, o „Maccabi“ sugebėjo paskutinėmis rungtynių akimirkomis po pergalingo Sylveno Landesbergo metimo nokautuoti Stambulo „Fenerbahce“.

„Turime atsigriebti už pralaimėjimą antradienį ir išnaudoti savo pranašumus dvikovoje su „Maccabi“. Turime gerai gintis, žaisti kietai, išnaudoti varžovų pražangas. Turime atlikti gerai tuos dalykus, kuriuos galime kontroliuoti“, – teigė kanadietis.

Nors krepšinio sirgaliai ir ekspertai garsiai skaičiuoja likusias Kauno „Žalgirio“ komandos galimybes prasimušti į Eurolygos „Top 8“ etapą, K.Pangoso teigimu, dabar svarbiausia mąstyti apie artėjančią dvikovą.

„Negalime apie tai labai galvoti. Turime mąstyti tik apie ateinančias rungtynes. Privalome gerai žaisti, laimėti susitikimą po susitikimo bei kontroliuoti savo likimą“, – aiškino K.Pangosas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių