K. Maksvytis: „Neptūnas“ sėkmingai žaidžia ir be M. Girdžiūno bei A. Butkevičiaus

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Neptūno” krepšininkai šįvakar autobusu išvyko į Venstpilį (Latvija), kur antradienį FIBA Čempionų lygos turnyro rungtynėse susitiks su Latvijos čempionato lyderiais vietos „Ventspils” atstovais.

 

Su „Neptūnu“ nevyks Tomas Delininkaitis, kuris vis dar gydosi kojos traumą bei Mindaugas Kačinas, po stuburo operacijos atliekantis reabilitaciją.

„Neptūnui” vėl į pagalbą tenka kviestis jaunus žaidėjus, NKL čempionate rungtyniaujančius „Neptūno-Akvaservis” atstovus Aidą Einikį ir Arūną Mikalauską.

„Komanda susitelkia ir sėkmingai kovoja be Arno Butkevičiaus bei Mindaugo Girdžiūno. Kol kas išlaviravome, labai viliuosi, kad tai padaryti pavyks ir Latvijoje”, – prieš išvykstant į Latviją sakė „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis. 

„Neptūno” ir „Ventspils” rungtynes antradienį nuo 19 val. transliuos LRT Kultūros kanalas.

Šių metų spalio 18 dieną Klaipėdoje „Neptūnas” šią Latvijos ekipą įveikė 7 taškų skirtumu - 87:80. Tačiau dabar „Neptūno” rotacija yra gerokai sumažėjusi.

„Neptūnas” FIBA Čempionų lygos turnyro B grupės lentelėje su 5 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais užima trečiąją vietą, „Ventspils“ su 4 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais žengia ketvirti. 

„Ventspilio krepšininkai turnyro lentelėje nuo mūsų atsilieka vos viena pergale, tad jei norime mąstyti apie kitą etapą, būtina iškovoti pergalę, ar, bent blogiausiu atveju, nepralaimėti didesniu nei 7 taškų skirtumu. Venspilio krepšininkai praėjusiame ture išvykoje rezultatu 71:65 sugebėjo įveikti praėjusio sezono FIBA Čempionų lygos turnyro nugalėtojus, tad jie norės atsirevanšuoti ir prieš mus”, – teigė Maksvytis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rytas kaip tsrs laikais cask

rytas kaip tsrs laikais cask portretas
žaidėjai iš šiaulių klaipėdos panevėžio -susirenk geriausius paskui su šiauliais žaidžia 2 pratesimus

besmegenis

besmegenis portretas
L.Rytas ne tik prostituciu,bet ir suteneriu komanda

Pastaba

Pastaba portretas
Bet "Lietuvos rytas" su Girdžiūnu ir Butkevičium žaidžia blogai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių