K. Maksvytis iškėlė minimalų „Neptūno“ tikslą LKL – medaliai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Neptūnas“ pradėjo pasiruošimą 2017–2018 m. sezonui. Pirmoje treniruotėje centriniame Klaipėdos stadione prakaitą liejo ir ekipos senbuviai, ir naujokai.

Renaldas Seibutis, Tomas Delininkaitis, Laimonas Kisielius ir kiti uostamiesčio ekipą tarpsezoniu papildę krepšininkai spinduliavo gera nuotaika ir pokštavo su 5-ąjį sezoną „Neptūne“ pradedančiu Arnu Butkevičiumi bei kitais klaipėdiečiais.

„Jaučiamės gerai. Kol kas ne visa komanda susirinkusi, bet po truputį pradedame ir orientuojamės į pirmąsias oficialias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes, kurios įvyks rugsėjo 21 d. Šiauliuose. Tikimės, kad iki to laiko surinksime pilną sudėtį ir būsime pasiruošę.

Kaip visada, pasiruošimą pradedame akcentuodami fizinį pasirengimą. Žaidėjai yra profesionalai ir į stovyklą atvyksta jau pasiruošę. Dabar bandome juos įvesti į bendrą rėžimą, o vėliau pradėsime sportuoti salėje. Klaipėdos tikslai visada yra aukščiausiai. Minimalus tikslas – medaliai“, – kalbėjo „Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis.

„Prieš sezoną daugiausiai dėmesio skiriame traumų prevencijai, nes sezono metu tam laiko būna vis mažiau ir mažiau“, – šiuo metu pagrindinį tikslą atskleidė naujasis klubo fizinio pasirengimo treneris Robertinas Vilimas.

„Neptūnas“ rugsėjo pradžioje dalyvaus turnyre Kėdainiuose, o rugsėjo 16–17 d. prisistatys ir nuostabiesiems Klaipėdos krepšinio sirgaliams. Šiomis dienomis „Švyturio“ arenoje vyks tradicinis Vlado Garasto taurės turnyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių