Jubiliejiniame „Žalgirio“ 3×3 turnyre – integruoto krepšinio rungtynės

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ gerbėjams skaičiuojant dienas iki Eurolygos finalo ketverto, nuošalyje nelieka ir dar viena krepšinio šventė – jubiliejinis Kauno „Žalgirio“ 3×3 turnyras. Gegužės 13 d., sekmadienį, prie „Žalgirio“ arenos rengiama fiesta vyks jau dešimtą kartą.

Vienu pagrindinių jos akcentų taps turnyro rėmėjo KPMG surengtos integruoto krepšinio rungtynės, kuriose kartu su cerebriniu paralyžiumi sergančiais neįgaliaisiais KPMG įrengtoje specialioje aikštelėje varžysis ir Kauno „Žalgirio“ legendos.

Tarptautinė audito, mokesčių ir verslo konsultacijų bendrovė KPMG ne pirmą kartą prisideda prie neįgaliųjų sporto vystymo. Šįsyk parodomosiose rungtynėse, padedant Lietuvos integruoto sporto asociacijai, kartu su Eurolygos čempionu Tomu Masiuliu, Europos taurės laimėtoju Dariumi Sirtautu ir 40-metį švęsiančiu Vidu Ginevičiumi dalyvaus ir „Žalgirio TV“ laidų vedėja Dalia Belickaitė.

Be to, dešimtojo „Žalgirio“ 3×3 gimtadienio proga turnyro svečius pasitiks šventiniai balionai bei jubiliejiniai keksiukai, o ypatingo prizo – originalaus Eurolygos kamuolio su visų žalgiriečių parašais – sulauks specialią užduotį įvykdę nuolatiniai turnyro dalyviai. Jiems tereikia gegužės 13 d. atvykti su visų dešimties iki šiol vykusių „Žalgirio“ 3×3 turnyrų marškinėliais ir kamuolys su Lietuvos čempionų parašais bus jų!

Dešimtajame „Žalgirio“ 3×3 turnyre bus rengiamos krepšinio bei tinklinio varžybos, o parodomąsias kovas surengs ir Kauno „Žalgirio“ regbininkai, pakviesiantys į jas įsitraukti visus norinčius.

„Žalgirio“ 3×3 turnyro kovos startuos 10 val. ryte ir truks visą dieną. Čia galima susipažinti su oficialiu varžybų tvarkaraščiu. Turnyro dalyviai tradiciškai gaus dviejų spalvų marškinėlius su „Žalgirio“ simbolika.

Šiais metais krepšinio kovos įgauna dar didesnę prasmę, kadangi geriausia suaugusiųjų grupės komanda žengs į tarptautines kovas ir pateks į „Kaunas Challenger 2018“ turnyrą, kuriame turės progą pakovoti dėl piniginių prizų. Taip pat Suaugusiųjų (6-os) ir U18 (5-os) grupės komandų sudėtys ir rezultatai su 3x3Lietuva pagalba bus suvesti į FIBA 3×3 platformą, kurioje turnyro dalyviams bus skiriami reitingo taškai.

Prie „Žalgirio“ arenos vyksiančiame turnyre apsilankys ir Eurolygos finalo ketvertui besirengianti Kauno „Žalgirio“ ekipa. Specialiose rungtyse laimėti prizus ir mesti iššūkį žalgiriečiams galės ne tik turnyro dalyviai, bet ir svečiai. Kaip visada „Žalgirio“ krepšininkai turnyre apsilankys net du kartus. Taip pat ant specialiai įrengtos scenos žalgiriečiai lauks visų norinčių su jais įsiamžinti nuotraukose.

Renginį sekmadienį, gegužės 13-ąją, artėjant 10.00 val. atidarys „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių