A. Jasilionis: noriu pagirti žaidėjus už kovą iki pabaigos

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Lietuvos rytui“ „Siemens“ arena ir toliau lieka užkeikta. Sostinės krepšininkams jau penktą kartą šį sezoną areną teko palikti nuleistomis galvomis. Šį kartą Aurimo Jasilionio auklėtiniai 98:99 pralaimėjo Šolnoko „Olaj“ komandai.

Po mačo surengtoje spaudos konferencijoje „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Jasilionis pripažino, kad jis bei žaidėjai per vėlai susivokė paskutinėje atakoje ir subauduoti varžovų nebespėjo.

„Pastebėjome, kad pelnėme ne tris, o du taškus, tačiau subauduoti nespėjome, – kalbėjo Jasilionis. – Noriu atsiprašyti sirgalių, tačiau taip pat noriu pagirti ir vyrus už kovą iki galo. Roma nebuvo pastatyta per naktį“.

Paklaustas, ar žaidėjai buvo nenusiteikę rungtynėms, kurios prasidėjo vengrų spurtu 10:0, strategas nesutiko su šiuo teiginiu.

„Negaliu pasakyti, kad nebuvome nusiteikę. Visi stengėsi. Negaliu sakyti, kad žaidėjai nebuvo pasiruošę rungtynėms. Mums dabar svarbu atsigauti ir išsigydyti traumas“, – po mačo teigė Jasilionis.

Šeštadienį „Lietuvos ryto“ laukia „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionato dvikova su turnyro lentelės kaimyne Prienų-Birštono „Vytauto“ komanda, o kitą savaitę vilniečiai stos į žūtbūtinį mūšį su Saratovo „Avtodor“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių