J. Valančiūno treneris: jie išspardė mums užpakalius

Toronto „Raptors“ vyriausiasis treneris Dwane‘as Casey po triuškinančios nesėkmės prieš Klivlando „Cavaliers“ ekipą Rytų konferencijos finalo serijos penktajame mače buvo itin nusivylęs savo auklėtinių pasirodymu.

 „Varžovai išspardė mums užpakalius. Jie laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių ir privertė mus dažnai klysti. Jie nedarė nieko naujo. Mes tiesiog buvome nesusikoncentravę.

Serija dar nebaigta. Sugrįžę į Torontą turime žaisti visiškai kitaip. Šį kartą nebuvome pasiruošę mus pervažiavusiam traukiniui – negalėjome jiems prilygti pagal susikaupimą ir kovingumą“, – dėstė strategas.

„Raptors“ kovą dėl atšokusių kamuolių pralaimėjo net 27:48, tačiau D. Casey patikino, jog taip atsitiko ne dėl to, kad po traumos į rikiuotę sugrįžęs Jonas Valančiūnas išbalansavo komandos žaidimą.

„Jokiu būdu. Dar prieš Jonui išeinant į aikštelę mes turėjome didelių problemų.Tikėjausi, kad jis sutvarkys situaciją po krepšiu. Būtent todėl Jonas ir buvo mestas į kovą“, – sakė Casey.

Beviltiškai penktąjį serijos susitikimą pralaimėjusi Kanados ekipa serijoje iki keturių pergalių atsilieka 2-3. Šeštasis ir galimai paskutinis serijos mačas Toronte bus žaidžiamas naktį iš penktadienio į šeštadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių