J. Valančiūnas jau pasirengęs žaisti

  • Teksto dydis:

Jonas Valančiūnas artėjančią naktį po kiek daugiau nei trijų savaičių pertraukos išbėgs į aikštę. Toronto „Raptors“ aukštaūgis sako esąs pasirengęs rungtyniauti.

Paklaustas, kiek arti yra 100 proc., Valančiūnas atsakė: „Netoli. Iš tiesų, esu pasirengęs žaisti. Čiurną sunku įvertinti procentais, tačiau esu pasirengęs žaisti.“

Lietuvis buvo registruotas ir ketvirtajam serijos su Klivlando „Cavaliers“ serijos mačui, tačiau visas rungtynes taip ir nepakilo nuo suolo.

Toronto klubo treneris Dwane’as Casey po praeitų rungtynių sakė, kad Valančiūnas gaus progą pasireikšti, tačiau prieš būsimą dvikovą nežadėjo jam daug minučių.

„Reikia tikėtis, kad galėsime jį įtraukti įžaidimą, tačiau tai priklausys nuo to, koks penketas žais varžovų komandoje. Suprantu, kad Jonas yra mūsų starto penketo žaidėjas, bet jeigu varžovai ilgai vidurio puolėjo pozicijoje remsis Channingu Frye, mes negalėsime išleisti Jono.

Tačiau jeigu Jonas žais, mes turėsime jam skirti kamuolių ir priversti juos sumokėti už žaidimą žemu penketu. Be to, jis mums bus naudingas, nes puikiai perduoda kamuolį ir gali atlikti perdavimus nuo baudų metimo linijos“, – aiškino Casey.

Mačas tarp „Cavaliers“ ir „Raptors“ artėjančią naktį prasidės 3.30 val. Lietuvos laiku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių