J. Mačiulis: norėčiau likti Graikijoje

  • Teksto dydis:

Atėnų „Panathinaikos“ nesusitarė su Jonu Mačiuliu dėl geresnių naujo kontrakto sąlygų ir nusprendė nepratęsti bendradarbiavimo su lietuviu. Vis dėlto, 28-erių metų 198 cm ūgio puolėjas tikisi kitą sezoną apsivilkti žaliai baltą aprangą.

„Kol kas nesu sulaukęs pasiūlymo nei iš „Panathinaikos“, nei iš kurio kito klubo. Esu atviras visiems pasiūlymams. Norėčiau likti „Panathinaikos“ komandoje. Praėjęs sezonas buvo geras – laimėjome šalies taurę ir tapome Graikijos čempionais. Patyrėme daug puikių momentų. Nuo triumfo Graikijos lygos finale esu laisvasis agentas.

Žiūrėsime, kaip viskas bus. Dabar pradėsiu treniruotis kartu su Lietuvos rinktine ir rengtis Europos čempionatui“, – Graikijos žiniasklaidai kalbėjo J.Mačiulis.

Galimybės, kad lietuvis liks rungtyniauti Atėnuose, negalima atmesti, kadangi Louku Mavrokefalidžiu pasipildę Graikijos čempionai išgali pratęsti sutartį su J.Mačiuliu. Juolab, kad jis atitinka „Panathinaikos“ vyriausiojo trenerio Argirio Pedoulakio krepšinio filosofiją.

Kiek anksčiau Rimas Kurtinaitis užsiminė, jog jo treniruojamas Maskvos srities „Chimki“ taip pat nori matyti J.Mačiulį savo gretose.

Eurolygoje puolėjas buvo rezultatyviausias „Panathinaikos“ žaidėjas – per 25 minutes krepšininkas vidutiniškai pelnydavo po 10,1 taško, atkovodavo 4,1 bei perimdavo 0,8 kamuolio ir atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių