J. Kazlauskas taško rinktinėje dėti neskuba

  • Teksto dydis:

Jonui Kazlauskui nepavyko Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sugrąžinti į olimpinių žaidynių elitą – mūsiškiai Rio de Žaneire vykstančio turnyro ketvirtfinalyje nusileido australams (64:90) ir yra priversti krautis lagaminus namo.

Baigėsi olimpinis ciklas, baigėsi ir trenerio sutartis su Lietuvos krepšinio federacija (LKF). Ar tai buvo paskutinės J. Kazlausko rungtynės prie nacionalinės komandos vairo? „Nesupainiokime visko į vieną krūvą. Klauskite federacijos, o aš po to pasisakysiu. Atidirbau, kaip manęs prašė, ketverius metus ir dabar neskubėkime su visomis išvadomis“, – atsakymo pasakyti negalėjo 61-erių specialistas, rašo portalas krepsinis.lt.

„Turnyrą užbaigti tokiais pralaimėjimais tikrai skaudu. Bet po rungtynių su ispanais mes nebebuvome tokia pati komanda, – prisipažino treneris. – Jeigu šias trejas rungtynes ir būtume pralaimėję, bet kovoje, o ne sudaužymu, tai vertinčiau gerai. Bet dabar gavome gerą pamoką – mūsų jaunimas turi pamatyti, koks čia lygis. Ir linkiu, kad po ketverių metų jie duotų grąžos.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keista-

Keista- portretas
Jau po dviejų rungtynių buvo aišku, kad Jonas ir Domantas turi sedet ant atsarginiu suolo. Jų zaidimo negali pavadint net blogu, ten jų zaidimo išvis nebuvo, kai tie du buvo aikštėj, tai kitiems teko visas krūvis, atrodė, kad žaidžia trys (ar keturi) pries penkis. Jei kazlauskas tokiu dalyku "pastebėt" neįstengia, tai jam ne vieta rinktinej. PS- gerbiu Arvydą Saboni, bet ir tas turejo matyt kas dedasi ir įsikišti į ta beprotnami.

AZ

AZ portretas
Vat sėdžiu ir galvoju-kodėl australų aborigeną užveda protėvių dvasia ,protėvių kultura,kodėl ispanus taip pat kažkas užveda.Kodėl mus lietuvius su tokia sena ir puikia praeitimi kažkodėl niekas nebeužveda.Beliko tik vien,kad rusai su Putinu prieky mus puola.SUBOBĖJUSI tauta.Kovojam su Jefimova ir vadovauja valdžia,žiniasklaida su Prezidente priekyje.Iš tikro gaila puikios tautos.Ne be reikalo sena lietuvių patarlė sako-bobos iš ratų,visiems,net ir arkliams lengviau.Ypatingai,jei tos bobos dar ir išverstais kailiniais apsirengusios...

chaliavcikui

chaliavcikui portretas
Sielos ir proto ubagas tamsta... Svelniai tariant silpnaprotis.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių