J. Kazlauskas gali tapti „Panathinaikos“ treneriu

Lietuvos rinktinės vyriausiojo trenerio postą palikęs Jonas Kazlauskas ilgai be darbo gali ir nepasilikti.

Žinomas žurnalistas Davidas Pickas skelbia, kad panevėžietis gali vėl sugrįžti prie darbo klubiniame krepšinyje, o kita jo karjeros stotele gali tapti Atėnų „Panathinaikos“ klubas.

Manoma, kad J. Kazlauskas nėra vienintelis pretendentas, galintis tapti Graikijos sostinės klubo vairininku. 

Kiti šaltiniai skelbia, kad kandidatais taip pat yra Europoje gerai žinomi specialistai. Tai – Pini Gershonas ir Xavi Pascualis.

Tiesa, tiek P. Gershonas, tiek ir J. Kazlauskas praeityje yra treniravę amžinąjį „Panathinaikos“ varžovą Pirėjo „Olympiakos“.

Anksčiau J. Kazlauskas ne kartą užsiminė, kad baigęs darbą rinktinės stratego poste, norėtų sugrįžti į klubinį krepšinį. Paskutinį kartą be rinktinės jis darbavosi Kinijoje, kur ėjo „Southern Tigers“ trenerio pareigas.

„Panathinaikos“ vyriausiojo trenerio kėdė laisva liko po to, kai iš savo pareigų pasitraukė Argiris Pedoulakis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_1

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_1 portretas
Tad - būk TS – LKD -iiisstu ir vogsi, grobsi kiek norėsi! Jei kas – tave balne už kanopų prilaikys partijos bendraminčiai, oonyytės kyšininnkkytės kloonnai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__Kaune teista už kyšininkavimą, TS – LKD - narė(!), oonna- dannutė griciennė,- po to savo Kauno Žaliakalnio lopšely-daržely su savo iš kriminalizuotos aplinkos kilusia pavaduotoja alma žilinskiene net suorganizavusi kyšių ir duoklių išmušinėjimo gaują! Voliota ir kočiota spaudoje, internete, TV, turinti problemų dėl alkoholio, pati net teisme nesugebanti paiškinti už ką atleidžia iš darbo žmones, teismuose prieš mane iššvaisčiusi virš 50 tūkstančių litų mokesčių mokėtojų pinigų, mokėdama man priteistas sumas bandžiusi nuvogti nuo manęs dalį pinigų (juos "išlupti" iš "garsiosios vadybininkės" prireikė net Generalinės prokuratūros ir VMI pagalbos!) ir t. t. ir t. t.- sėdi sau, „direktoriauja“ kavutės su brendžiu įkalus!? Žandus papūtus ir ką!

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_2

Iš TS – LKD -iistės O. Kyšininnkkienės nuotykių albumėlio_2 portretas
O ko nesėdėt, jei už nugaros „šlovingosios“ TS – LKD -iiistų partijos bendraminčiai, oonnytės kyšininnkkytėss kklonnai, giminingos sielos, o virš jos savivaldybėje dar kupčinsko sukonstruota sėdi iš tokių gricienių gaunamų kyšiukų mylėtojų visa piramidė! Ištrauksi tokį bagdoniuką iš pagrindo ir piramidė gali griūti! O siaube! Šitiek dirbta, šitiek sunkumų ir gėdos pergyventa! Šitiek niekšybių prikrėsta!! Na, bet vertėjo pasistengti! Pinigėliai tik maloniai šlama, tarytum ošia!.. Svarbiausia - sąžinę kaip nors užsiliūliuoti, ir nutaisyti snukelį - lyg aš čia ir ne prie ko! Tokias gricienes skiria, nuima ir myli savivaldybių merai. Paplokime jiems!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių