J. Baronas „Neptūną“ iškeitė į „Lietuvos rytą“

  • Teksto dydis:

Vienas geriausių Klaipėdos „Neptūno“ snaiperių 30-metis Jimmy Baronas, pasinaudojęs kontrakte numatyta išpirkos sąlyga, nusprendė karjerą tęsti Vilniaus „Lietuvos ryte“.

191 cm ūgio amerikiečio sutartis su „Neptūnu“ buvo su fiksuota išpirkos galimybe. Nuo to priklausė ir žaidėjo atlyginimas viso sezono metu. Viena iš reikšmingiausių J. Barono priežasčių atsisveikinti su „Neptūnu“ – pasiūlytas dvigubai didesnis kito klubo atlyginimas ir garantuota galimybė pratęsti kontraktą dar kitam sezonui. Tokios išpirkos profesionaliame sporte nėra naujiena. „Neptūno“ klubas dėkoja už žaidėjo įdėtą indėlį į Klaipėdos ekipos pergales tiek FIBA Čempionų lygos turnyre, tiek Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.

Neatmetama galimybė, kad J. Barono apsisprendimą keltis į „Lietuvos rytą“ lėmė ir tai, kad 2014-2015 metų sezoną šiame Lietuvos klube rungtyniavo jo brolis Billy Baronas.

„Žaidėjas mąsto apie savo ateitį ir karjeros galimybes, taip pat nori užsidirbti pinigų ateičiai. Mūsų klube J. Baronas rungtyniavo stabiliai ir padarė staigų karjeros šuolį. Suprantama, kad jis nori maksimaliai išnaudoti savo galimybes, kadangi krepšininko karjera trunka ne taip jau ilgai. Mes šį žaidėją į komandą pasikvietėme už gerokai mažesnius pinigus, tad sutartyje buvo sąlyga, kad už išpirką gali išvykti. Žaidėjas tuo pasinaudojo. Tokie dalykai – tai profesionalaus sporto dalis. Nieko nepadarysi. Gražiai atsisveikiname ir linkime sportininkui sėkmės“, – situaciją komentavo „Neptūno“ klubo direktorius Osvaldas Kurauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal

Gal portretas
Na pereina nebent dėl pinigų, o dėl karjeros - tai labai abejotina, juk lrytas dabar dūsaus tik Lietuvoje
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių