I. Zouras prieš mūšį Milane: laukia labai rimtas priešininkas

Šiandien Lietuvos čempionai „Žalgirio“ arenoje surengė paskutinę treniruotę, o po jos iš karto krovėsi lagaminus ir keliavo į Europos madų sostinę.

Prieš rytoj Milane vyksiančią Eurolygos antrojo turo dvikovą su vietos „EA7 Emporio Armani“ Kauno „Žalgirio“ krepšininkų nuotaikos – pozityvios.

Šiandien Lietuvos čempionai „Žalgirio“ arenoje surengė paskutinę treniruotę, o po jos iš karto krovėsi lagaminus ir keliavo į Europos madų sostinę.

„Jei pataikau iš aikštės vidurio, su žiniasklaida nekalbėsiu“, – šyptelėjo geros nuotaikos nestokojęs Paulius Jankūnas. Vis dėlto puolėjo metimas tikslo nepasiekė ir kapitonas buvo priverstas atlikti tradicinę misiją.

„Milano komanda labai stipri individualiai. Jos žaidėjai stengiasi žaisti kiekvienas sau, o komandiniai veiksmai dažnai pamirštami. Todėl bus labai svarbi gynyba vienas prieš vieną. Manau, kad komandinė mūsų gynyba šiame mače gali būti „Žalgirio“ koziriu. Kol kas mūsų veiksmai gynyboje kiek šlubuoja, tačiau kiekvieną dieną sportinė forma gerėja. Iki dvikovos su Milano ekipa turėsime dar pora treniruočių, tad manau, jog viskas bus gerai“, – kalbėjo P.Jankūnas.

Vienam žalgiriečiui sugrįžimas į Italiją kels ypatingus sentimentus. „Žalgirio“ naujokas Justinas Dentmonas užpraėjusį sezoną vilkėjo „EA7 Emporio Armani“ marškinėlius, tačiau Milane neužsibuvo, sužaidęs vos tris mačus. Iš tuometinės „EA7 Emporio Armani“ komandos šiuo metu belikę vos du žaidėjai – Nicolo Melli ir Alessandro Gentile.

„Bus įdomu vėl sugrįžti į Milaną. Manau, jog mūsų ten lauks tikrai nelengvos ir įdomios rungtynės“, – neabejojo „Žalgirio“ įžaidėjas.

Tiek Milano, tiek Kauno ekipos nesėkmėmis pradėjo šio sezono kampaniją. Italai skaudžiai 67:87 nusileido Stambulo „Anadolu Efes“, o žalgiriečiai tokiu pačiu skirtumu (63:83) nusileido Madrido „Real“.

„Esame pasirengę antram mačui, kuris tikrai bus sunkus. Laukia labai rimtas priešininkas. Ir nors jie pralaimėjo pirmąjį mačą Turkijoje, noriu atkreipti dėmesį, kad šiame mače nežaidė Davidas Mossas, kuris Milano komandai yra labai svarbus žaidėjas. Kovojame su laiku, kiekvieną dieną stengiamės geriau pažinti vienas kitą. Privalome rodyti charakterį ir kovoti iki pat pabaigos“, – įsitikinęs „Žalgirį“ treniruojantis graikas Ilias Zouras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių