Itin šiltai „Žalgirio“ sirgalių sutiktas A. Kavaliauskas: geras jausmas čia būti

Naujasis Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas atvyko iš aršiausio priešininko, Vilniaus „Lietuvos ryto“, tačiau būtent jis šiandien vykusiame komandos pristatyme atrodė didžiausias žalgirietis.

Kauno „Akropolyje“ susirinkę sirgaliai A. Kavaliauską pasitiko audringais plojimais, o pasibaigus oficialiam pristatymui būtent jis buvo didžiausias gerbėjų taikinys, kurie medžiojo krepšininkų autografus.

A. Kavaliauskas bendravo su naujosios savo komandos sirgaliais, fotografavosi, o tuomet jį pakvietė „Žalgirio“ atstovas spaudai, kadangi centras turėjo duoti interviu žiniasklaidai.

Krepšininko parašo dar norėjo ne vienas aistruolis, todėl A. Kavaliauskas pažadėjo, kad netrukus prie jų sugrįš.

A. Kavaliauskas sugrįžo ne tik prie jų, bet ir prie visų kitų fanų, kurie norėjo su juo pabendrauti. Kai visi kiti žalgiriečiai jau buvo patraukę savo keliais, A. Kavaliauskas vis dar bendravo su būreliu sirgalių, kurie nespėjo įsiamžinti su žaidėju.

Šiandien sirgaliai šiltai sutiko savo naująjį vidurio puolėją, visgi pats krepšininkas mano, kad iš kitų sirgalių gali sulaukti ir negatyvios reakcijos.

„Kažkiek yra nerimo dėl sirgalių. Niekas nebus patenkintas. Kaip ten bebūtų… Ką padarysi, reikia žaisti, stengtis padėti komandai kiek gali ir kovoti dėl pergalių. Gali būti, kad bus daug triukšmo. Esu tam pasiruošęs“, – žurnalistams pasakojo žaidėjas.

Krepšininkas pripažino, kad iš pradžių turėjo priprasti prie minties, kad nuo artėjančio sezono apsivilks „Žalgirio“ marškinėlius. Visgi jam padėjo naujieji komandos draugai.

„Geras jausmas būti „Žalgirio“ dalimi. Gal iš pat pradžių buvo šiek tiek keista, bet komandos draugai ir visa „Žalgirio“ organizacija šiltai priėmė. Tiesiog dirbame, treniruojamės ir stengiuosi padėti komandai“, – teigė centras.

Į LKL čempionų gretas atvykęs aukštaūgis sutiko, kad persikėlė į pajėgią ekipą. Jis vidurio puolėjo pozicijoje rungtyniaus kartu su Augusto Lima ir Robertu Javtoku.

„Tikrai labai gera komanda, labai gera komplektacija, treneriai atliko gerą darbą surenkant ekipą. Yra labai stiprių žaidėjų kiekvienoje pozicijoje, o dabar reikia viską įrodyti aikštėje“, – teigė krepšininkas.

Pastarosios kelios dienos jam buvo itin įtemptos. Buvusi A. Kavaliausko ekipa, „Lietuvos rytas“, išplatino pranešimą, kuriame skelbiama klubo versija, kad žaidėjas pats norėjo persikelti į kitą ekipą ir nesutiko su siūlomomis sąlygomis pasilikti.

„Nenoriu komentuoti. Visą tiesą žino mano artimiausi draugai bei šeima. Nenoriu veltis į nereikalingas kalbas, tiesiog pamiršti tai ir keliauti savo keliu“, – atsakė žaidėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siamas

Siamas portretas
Pažiūrėsime kaip šiltai arenoje jį sutiks. Ten kur tikri sirgaliai.

...

... portretas
prostitucija lietuvoj uždrausta
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių