Į nacionalinio gatvės krepšinio turnyro finalą pateko ir „Lietuvos ryto“ žaidėjas

  • Teksto dydis:

100 krepšininkų sekmadienį leido laiką prie Baltojo tilto Vilniuje – čia vyko antroji atranka į gatvės krepšinio turnyrą „Red Bull King of the Rock“, kurio pasaulio finalas rugsėjį aplankys Stambulą (Turkija).

Tarp sėkmingai ir efektingai pasirodžiusių atrankos dalyvių – prieš kelias dienas Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzą iškovojusios Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos krašto puolėjas Gediminas Orelikas.

Taip pat į geriausiųjų TOP16 patekęs Martynas Kairavičius į Vilnių atvyko iš Šveicarijos, kur žaidžia antrosios šalies lygos „GC Zurich“ komandoje. Žaidėjas į sostinę atskrido vien dėl „Red Bull King of the Rock“ atrankos.

Net keli ekipažai į varžybas specialiai vyko iš Kauno – čia atranka vyko praėjusį šeštadienį, tad kai kurie jos dalyviai nusprendė išmėginti jėgas dar kartą.

Pasak pranešimo, repeticijas su gitara į krepšinio kamuolį trumpam iškeitė „Freaks on Floor“ grupės narys Justinas Jarutis, tačiau jam pritrūko šiek tiek sportinės laimės.

Šešiolika Vilniaus atrankoje dalyvavusių birželio 11-ąją Katedros aikštėje prisijungs prie Kaune vietas nacionaliniame finale užsitikrinusių krepšininkų. Kovos dėl kelialapio į Stambulą prasidės 13 val., o nuo 12 val. žaidėjai registruosis ir apšilinės.

Vilniaus atrankos etapo TOP16 žaidėjų: Tomas Zdanavičius, Žygimantas Čėnas, Martynas Jokubauskas, Karolis Bakanauskas, Žygimantas Vilius, Karolis Bagdonas, Evaldas Džiaugys, Gediminas Orelikas, Jonas Lekšas, Raimondas Ambrulaitis, Darius Kibildis, Žilvinas Karpavičius, Mantas Šerkšnas, Andrius Juknevičius, Augustas Šuliauskas ir Martynas Kairavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių