Naujasis „Žalgirio“ įžaidėjas: žinau, kad tai geriausia komanda Lietuvoje

Naujasis Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Justinas Dentmonas atvyko į Lietuvą.

Naujasis Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Justinas Dentmonas atvyko į Lietuvą.

Naudingiausias 2011-2012 NBA Plėtojimosi lygos (NBDL) žaidėjas tikina greitai prisitaikysiantis prie europietiško krepšinio ir jau dabar laukiantis kovų Eurolygoje.

„Apie tai, kad žaisiu Kaune, sužinojau praėjusią savaitę. Taip pat žinau, kad „Žalgiris" šiuo metu yra geriausia komanda Lietuvoje. Jūsų šalis man kol kas palieka tik teigiamus įspūdžius. Mano mama, sužadėtinė ir keletas artimiausių draugų taip pat apsilankys rungtynėse ir sužinos apie jūsų šalį daugiau", – Vilniaus oro uoste vėlų pirmadienio vakarą sakė naujasis žalgirietis.

Jis teigė apie savo rolę komandoje jau kalbėjęs su komandos treneriu Ilias Zouros.  „Turėsime žaisti taip, kad mano gebėjimai padėtų komandai laimėti.  Iš dabartinių žalgiriečių žinau Martyną Pocių. Esu įžaidėjas, galintis pats užbaigti atakas, tačiau padėti komandos draugams man tikrai nesukels jokių problemų", – kalbėjo rugsėjo 5 d.  28-ąjį gimtadienį švęsiantis sportininkas.

Praėjusį sezoną J. Dentmonas trumpai rungtyniavo pagrindinėje Dalaso „Maverics“ komandoje, o didžiąją sezono dalį praleido „Texas Legends“ ekipoje, kur vidutiniškai rinkdavo po 26,8 taško ir atlikdavo po 3,6 rezultatyvaus perdavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

2kar2

2kar2 portretas
Nu joo! Gal Kaune, durneliui,mokes daugiau...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių