„Hoptrans-Sirenų“ klubas išlaikė čempionišką trenerių štabą

  • Teksto dydis:

Artėjančiam sezonui besiruošiančios Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionės Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ pratęsė sutartį su vyriausiojo trenerio asistentu Ričardu Maceina.

Su vyriausiuoju treneriu Linu Šalkumi Kauno rajono klubas sutartį pratęsė dar vasaros viduryje.

41-erių metų treneris prie vyr. „Hoptrans-Sirenų“ trenerio L. Šalkaus prisijungė praėjusio sezono viduryje prieš Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) moterų taurės finalo ketvertą, kuriame Kauno rajono klubas pasipuošė bronzos medaliais.

„Esame patenkinti trenerio darbu ir jo pagalba Linui Šalkui, todėl džiaugiamės, kad jis ir toliau liks mūsų klube. Jis turi ilgametės patirties moterų krepšinyje, o kitą sezoną rungtyniaujant ir Europos taurės turnyre, bus itin naudingas“, – pranešime cituojama „Hoptrans-Sirenų“ direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

„Hoptrans-Sirenos“ šį tarpsezonį jau pratęsė sutartį su puolėja Gintare Jasiunskaite, galiojančias sutartis su klubu turi bei kitą sezoną taip pat rungtyniaus gynėjos Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė ir Rasa Knyzaitė, puolėja Karolina Ambotaitė bei vidurio puolėja Livija Sakevičiutė.

Taip pat buvo pasirašyti kontraktai su gynėja Dalia Belickaite, įžaidėja Gabriele Gutkauskaite bei puolėja Egle Tarasevičiūte.

2016–2017 metų sezone Kauno rajono klubas rungtyniaus ne tik LMKL, bet iškovojęs šalies čempionių titulą jėgas išbandys ir Europos taurės turnyre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių