Girionių miesteliui – naujas koplytstulpis ir krepšinio stovai

Lietuvos krepšinio 90-metį mininti šalies krepšinio federacija (LKF) kartu su Kauno rajono savivaldybe šeštadienį 15 val. surengs šventę Girionių miestelyje, kur bus atidengtas koplytstulpis ir atnaujinta krepšinio aikštelė.

Girionių miestelis jau antrasis, kurį aplankys LKF ir Kauno rajono savivaldybės projektas „Senųjų kryžių atstatymas“. Jo metu įvairiose Kauno vietose esantys prastos būklės kryžiai prikeliami naujam gyvenimui, taip pat įrengiamas ir modernus krepšinio stovas.

Šiemet vienas gražiausių Kauno rajono miestelių Girionys švenčia savo įkūrimo 50-ies metų jubiliejų. Šia proga šeštadienį rengiamos šventės vienu akcentų taps tautodailininko Adolfo Teresiaus specialiai miestelio jubiliejui sukurto koplytstulpio atidengimas.

Tuo tarpu LKF, bendradarbiaudama su Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija, atnaujino vienintelę Girionių miestelyje esančią krepšinio aikštelę. Senos krepšių lentos buvo pakeistos naujomis, pritvirtinti modernūs lankai. LKF Girionių miestelio bendruomenei padovanos ir 10 krepšinio kamuolių.

Projekto metu įvairiose Kauno rajono vietose esantys prastos būklės kryžiai prikeliami naujam gyvavimui arba pastatomi nauji, o Lietuvos krepšinio federacija tuose miesteliuose, kuriuose vykdo projektą, įrengia krepšinio stovus.

Vykdant projektą „Senųjų kryžių atstatymas“ iš viso bus atnaujinti septyni senieji kryžiai ir įrengti modernūs krepšinio stovai. Pirmuoju miesteliu, kuris džiaugėsi nauju krepšinio stovu ir atnaujintu senuoju kryžiumi, tapo Margininkai.


Šiame straipsnyje: krepšinisKauno rajonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aldona

Aldona portretas
Teiseju garbes teismas,papildomai prie visu venckienes nieksybiu,galetu pasidometi apie slyksciausia smeizta,A.A.Uso atzvilgiu,perteikta gydytojos-onkologes pasisakymais...Kalbama apie,zurnalistesr.j. ir n.v., suorganizuota akcija,nes visos trys artimos pazistamos...Tai susije,su dar neuzbaigta ,vadinamaja pedofilijos,byla...Sakoma...skestantis ir uz siaudo griebiasi...O tai.....uksei palinkejimai kuo daugiau lieti krokodilo asaru,smagu paziureti ir pasisaipyti...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių