Geriausiu antrosios NKL savaitės krepšininku išrinktas A. Udras

  • Teksto dydis:

Dėl geriausio antrosios Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) savaitės krepšininko vardo virė atkakli kova. Realiausi pretendentai Antanas Udras (Vilniaus "Perlas-MRU"), Karolis Šarukas (Jonavos "Petrochema") ir Tautvydas Kliučinykas (Marijampolės "Sūduva-Mantinga") vedė savo ekipas į pergales, buvo rezultatyvūs ir efektyvūs.

Tačiau absoliučiai efektyviausias ir rezultatyviausias praėjusį savaitgalį buvo vilnietis A. Udras. Būtent jis pripažintas geriausiu NKL savaitės žaidėju.

Per dvejas rungtynes šis 22 metų 203 cm ūgio krepšininkas pelnė 44 taškus (25,8 proc. komandos taškų) , atkovojo 22 kamuolius (27 proc. komandos atkovotų kamuolių), atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė 3 kamuolius, išprovokavo 14 varžovų pražangų, iš dviejų taškų zonos atakavo 68 procentų (15/22), o baudų metimus metė 90 procentų taiklumu (18/20). Aukštaūgis iš viso surinko 56 naudingumo balus.

Išvykos rungtynėse su Šakių "Zanavyko" ekipa Mindaugo Sakalausko auklėtinis pelnė 24 taškus, atkovojo 12 kamuolių (5 puolime), perėmė 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 8 pražangas ir aikštę paliko sukaupęs 33 naudingumo balus.

Savų žiūrovų akivaizdoje A. Udras pasistengė, kad ir sostinės derbyje jo komanda būtų pajėgesnė. Dvikovoje su "Vilniumi" puolėjas surinko antrą dvigubą dublį per dvi dienas (20 taškų ir 10 atkovotų kamuolių), atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 6 oponentų pražangas ir aikštę paliko su 23 naudingumo balais.

Tapti geriausiu savaitės krepšininku taip pat pretendavo: Karolis Šarukas (Jonavos "Petrochema"), Tautvydas Kliučinykas (Marijampolės "Sūduva-Mantinga"), Martynas Echodas (Kauno "Žalgiris-2"), Benas Bagdonavičius (Joniškio "Delikatesas"), Valdemaras Savostjanovas (Raseinių "Rasai"), Adomas Drungilas ("Palanga") ir Nerijus Anglickis ("Šilutė").



NAUJAUSI KOMENTARAI

evelinamarc

evelinamarc portretas
labai geras sportininkas ar gerai moki matemateka
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių