G. Krapikui atostogų nereikia: džiugu, kad galiu tęsti darbus „Žalgiryje“

Vos pabaigęs darbą su Lietuvos rinktine, Gintaras Krapikas prisijungė prie Vlado Garasto taurės turnyre rungtyniaujančio Kauno „Žalgirio“. Vakar jis jau vadovavo komandai per rungtynes su „Ventspils“ klubu.

Treneris į Lietuvą su rinktine grįžo pirmadienį vakare, o jau antradienį buvo Klaipėdoje, kur stebėjo pirmąsias Kauno klubo rungtynes. Trečiadienį jis jau pats vadovavo komandai.

„Paskutinė pasaulio čempionato fazė, kai vyko atkrintamosios rungtynės, aišku, reikalauja emocijų, tai emocinis pakilimas, kurio sportininkai siekia. Gerai praleistas laikas baigėsi ir džiugu, kad prisijungiau prie „Žalgirio“ ir galiu tęsti darbus“, – po pergalingos dvikovos tinklalapiui „sportotv.lt“ sakė G. Krapikas.

Jo auklėtiniai trečiadienį 73:59 nepaliko vilčių „Ventspils“ ekipai, o nesulaikomai žaidęs Jamesas Andersonas pelnė 26 taškus ir pataikė 6 tritaškius iš 9.

Anot G. Krapiko, nors J. Andersonas puikiai pasirodė, tačiau savo geriausios sportinės formos jis dar nepasiekęs.

„Jamesas dar negali ilgą laiką žaisti vienodu ritmu. Bet tam ir yra pasiruošimo periodas, kad žaidėjas įgytų gerą fizinę kondiciją ir žaistų taip, kaip gali žaisti“, – sakė G. Krapikas.

Kol G. Krapikas darbavosi su Lietuvos rinktine, vyriausiojo trenerio pareigas užėmė Šarūnas Jasikevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
zinai Gintarai,ne tau Zalgiri treniruoti,nes saras geriau tvarkuosi,suprask pagaliau,tave yra uz ka gerbti uz finisa ana sezona,kaip tikra zalgirieti...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių