G. Krapikas: negalėjau pagalvoti, kad taip nedisciplinuotai pradėsime rungtynes

  • Teksto dydis:

Po Eurolygos rungtynių tarp Kauno "Žalgirio" ir Stambulo "Anadolu Efes", kurias 66:57 laimėjo Turkijos ekipa, savo mintis išsakė abiejų komandų treneriai. 

Gintaras Krapikas („Žalgirio“ vyr. treneris): „Rungtynės vyko panašiai kaip ir įsivaizdavau – kad jos bus klampios ir sunkios. Bet niekada negalėjau pagalvoti, kad žaisdami namie, palaikomi tokios puikios publikos, taip prastai, neagresyviai ir nedisciplinuotai pradėsime rungtynes. Nors paskui sugebėjome laimėti vieną kėlinį, bet nesugebėjome varžovų pasivyti. Suprantu, kad priešininkai ginasi kietai, tai buvome pajutę Stambule, tam ruošėmės, bet pirmas kėlinukas kainavo visą tolimesnę rungtynių eigą.

Neišpildėme derinių iki galo. Žinojome, kad varžovai neleidžia priimti kamuolio, todėl reikia paruošti atakas, kad galėtume priimti kamuolį, kad galėtume užatakuoti jų silpnesnes penketuko grandis. Tačiau tai nepavyko, tada išsimušėme iš ritmo ir pradėjome vienas į kitą žvalgytis.

Andersonui reikėjo laiko, kad įeitų į ritmą. Jis puolime mums yra pats svarbiausias, be jo mes puolime esame visai kitokie. Tos trys jo praleistos dienos jautėsi, jam reikėjo laiko, kol pagavo savo ritmą, o mums jo labai trūko.“

Dušanas Ivkovičius („Anadolu Efes“ vyr. treneris): „Galbūt kaip savaitės rungtynės tai nebuvo labai kokybiškas mačas, bet mano žaidėjai nusipelno sveikinimų, jie kovėsi 40 minučių. Mūsų gynyba buvo labai aukšto lygio nuo pirmos iki paskutinės minutės. Taip pat noriu pasvekinti trenerį Krapiką su geru žaidimu iki šiol. Jie mus įveikė Stambule, tačiau mes nuo tada padarėme permainų ir šiandien žengėme didelį žingsnį į „Top 16“.

Noriu skirti šią pergalę savo geram draugui Aco Petrovičiui, gaila, kad jis negalėjo pamatyti šių rungtynių. Jis iki paskutinių gyvenimo minučių gyveno krepšiniu. Jis buvo ir mūsų komandos, ir „Žalgirio“ draugas. Taip pat šią pergalę skiriu mūsų komandos prezidentui, kuris šiandien kėlėsi 2 val. nakties ir atskrido čia, kad galėtų pamatyti rungtynes.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

usai

usai portretas
Koks žaidejas toks ir treneris

FJ

FJ portretas
kiek statula Krapikas,su sunertomis rankomis ant krutines,nervins sirgalius su savo debilizmu treniruojant ir vadovaujant komandai.minute reikejo imti,kai buvo like 23 sekindes,o kai 10sekundziu liko,kai jau viskas buvo aisku,absoliuciai nesigaudantis ka reikia daryti,ka keisti,nei deriniu,nei komandos zaidimo,tik vis anti rekordai eurolygoje komandos,ponas P.Motiejunai ar jums dar nedasuto,jeigu jo nepasalinsite dabar,tai kazin ar Zalgiris pateks i TOP 16...?

R

R portretas
Kodel aiksteleje taip ilgai laikomas Ulanovas? Uz kokius nuopelnus. Jis LKL lygio zaidejas...Krapiko strategija kuo toliau, tuo graziau...Tiksliau, strategijos nerasta! Reikia kuo greiciau keisti treneri, bet cia tik mano nuomone!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių