Eurolygos klubų vadovų apklausa: „Žalgirio“ arena – geriausia lygoje

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgiris“ neturi lygių tarp Eurolygos namų arenų. Tarpušvenčiu Eurolyga ir „Canal+“ televizijos kanalas atliko Eurolygos vadovų apklausą, kurioje teiravosi klubų galvų nuomonių 25 klausimais.

Antradienį Eurolyga išplatino pirmųjų atsakymų statistiką ir paaiškėjo, kad „Žalgirio“ arena yra mėgstamiausia tarp Eurolygos klubų. Net 15 iš 24 klubų (62,5 proc.) pareiškė, kad „Žalgiris“ turi geriausią areną Eurolygoje.

Antroje vietoje atsidūrė Belgrado „Partizan“ ir Madrido „Real“ arenos (po 2 balsus).

Visgi triukšmingiausių fanų kategorijoje kauniečiai nepateko į trejetuką. Čia be konkurencijos triumfavo „Partizan“ fanai (17 balsų). Antrą vietą pasidalijo Pirėjo „Olympiakos“ ir Atėnų „Panathinaikos“ (po 2).

Kaunas buvo paminėtas tarp miestų, kuriuose Eurolygos komandoms smagiausia žaisti išvykose. Šioje kategorijoje triumfavo Barselona (11 iš 24 balsų), antroje vietoje – Stambulas (5), toliau – Paryžius (šio miesto priemiestis yra Nanteras) ir Atėnai (po 2), o Kaunas, Milanas, Madridas ir Miunchenas gavo po 1 balsą.

Eurolygos klubų vadovai turi gana vieningą nuomonę spėdami, kas pateks į finalo ketvertą: „Real“ (95,8 proc.), CSKA (95,8 proc.), „Olympiakos“ (91,7 proc.) ir „Fenerbahce Ulker“ (87,5 proc.).

Eurolygos vadovams smagiausia stebėti „Real“ žaidimą (70,8 proc.), su šia komanda sunkiausia ir žaisti (37,5 proc.). Geriausiu treneriu Eurolygos vadovai įpusėjus sezonui rinktų Željko Obradovičių (58,3 proc.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių