Eurolygos klubų vadovai laiko M. Kuzminską geriausiu savo pozicijos žaidėju

Įpusėjus sezonui, Eurolyga atliko turnyre dalyvaujančių komandų generalinių vadybininkų apklausą. Joje malonaus pripažinimo sulaukė Mindaugas Kuzminskas.

Eurolygos ekipų vadovai lietuvį užtikrintai išrinko geriausiu turnyro lengvuoju krašto puolėju. Geriausiu savo pozicijos žaidėju M. Kuzminską laiko 37,5 proc. apklausos dalyvių.

Šį sezoną vidutiniškai po 13,2 taško pelnantis ir po 3,5 atšokusio kamuolio atkvojantis puolėjas už nugaros paliko 16,67 proc. balsų surinkusį Luigi Datome.

Alessandro Gentile, Rudy Fernandezas ir Nando De Colo surinko po 8,33 procento. Tiesa, pastarasis surinkęs 41,67 procento balsų buvo išrinktas geriausiu atakuojančiu gynėju.

Geriausio įžaidėjo kategorijoje daugiausiai balsų gavo Milošas Teodosičius ir Malcolmas Delaney (po 16,67 proc.). Geriausiu sunkiuoju krašto puolėju išrinktas Georgios Printezis (45,83 proc.), o vidurio puolėju – Janas Vesely (41,67 proc.).

Net 58,33 procentai Eurolygos klubų vadovų mano, kad sezono naudingiausiojo žaidėjo apdovanojimą laimės De Colo. Būtent jis ir M. Delaney taip pat buvo išrinkti žaidėjais, kuriuos komandos labiausiai norėtų turėti savo dispozicijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių