„Žalgirio“ krepšininkai Stambule patiesė „Daruššafaka“ ekipą

  • Teksto dydis:

Penktadienį Kauno „Žalgiris" svečiuose žaidė Eurolygos 20-ojo turo rungtynes su Stambulo „Daruššafaka". Po atkaklios kovos 69:66 (16:14, 22:17, 17:18, 14:17) pergalę iškovojo žalgiriečiai.

Puikią gynybą pademonstravęs Kauno „Žalgiris“ (8-12) pasiekė antrąją pergalę Eurolygoje per vieną savaitę.

Po šios pergalės Šarūno Jasikevičiaus treniruojami Lietuvos čempionai pakilo į dešimtąją vietą Eurolygoje. „Daruššafaka“, kurioje trenerio Davido Blatto asistentu dirba Kęstutis Kemzūra, liko aštunta.

Rungtynes penktadienį „Žalgiris“ baigė be Leo Westermanno, kuris buvo išvežtas į Stambulo ligoninę dėl prakirstos lūpos.

Bet ir be prancūzo žalgiriečiai atrodė labai kovingi ir verti pergalės. Jų gynyba paliko šeimininkus su 38 proc. dvitaškių taiklumu, o patys Kauno krepšininkai pataikė 50 proc . tritaškių (8 iš 16).

„Žalgiris“: Kevinas Pangosas 14, Augusto Lima 11, Artūras Milaknis 8, Leo Westermannas, Paulius Jankūnas, Lukas Lekavičius po 6, Antanas Kavaliauskas ir Brockas Motumas po 5, Renaldas Seibutis 2.

„Daruššafaka“: Bradas Wanamakeris 17, Dairis Bertanis 13, Willas Clyburnas 9.

Pirmajame Eurolygos rate Stambule „Daruššafaka“ nugalėjo „Žalgirį“ Kaune irgi trimis taškais (83:80). Dabar Kauno klubas atsirevanšavo ir tai padarė tą pačią savaitę, per kurią namuose 79:74 nugalėjo ir Eurolygos lyderius Maskvos CSKA krepšininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas valdo

Kaunas valdo portretas
Šaunuolis Zalgiriukas

R

R portretas
Saunuoliai!!!! Bet kai kurie zaidimo epizodai liudina...Gera kad laisvi priesininkai nepataike is tritaskio zonos. Taip gintis, tiksliau nesigint negalima!!!!...Sunku patiketi kad musiskiai patektu i astuntuka. Dabar reikia namie butinai nugaleti Barcelona.Sekmes musu vyrams!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Na ka cia ir pridesi! Sveikinu miesto mylima komanda su pergale! O "Kauno dienele" tesia savo "tradicijas":amerikoniskas Raptors jiems svarbesnis, apie ji pranesimas pirmas! Ar Jonelis jums ka numeta? Jau ir pamirsau,kas KD savininkas?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių