ESPN žurnalistas: „Rockets“ ir D. Motiejūnas pastaruoju metu turėjo gerus pokalbius

JAV sporto naujienų milžinės ESPN žurnalistas Hjustone Calvinas Watkinsas tikina, kad „Rockets“ dėl naujos sutarties diskutuoja su puolėju Donatu Motiejūnu, tačiau kol kas jokių rezultatų nėra.

„Rockets“ pastarosiomis savaitėmis turėjo gerus pokalbius su D. Motiejūno atstovais. Visgi kol kas šioje situacijoje progreso nėra“, – savo „Twitter“ paskyroje rašė žurnalistas.

Hjustono komanda D. Motiejūnui yra pateikusi pasiūlymą sudaryti ilgalaikę sutartį, o pagal ją lietuvis pirmaisiais metais uždirbtų 7 mln. JAV dolerių. Visgi D. Motiejūnas jos priimti neskuba.

Praėjusią savaitę šioje situacijoje pasireiškė komandos treneris Mike D’Antoni. Kol visos pusės tyli, jis pabrėžė, kad komandos sudėtis dar nėra suformuota ir pajuokavo, kad prigriebs lietuvį artimiausiu metu.

„Esame beveik pilnos sudėties, – nukirto D’Antoni. – Mes vis dar neturime D. Motiejūno. Manau, kad kažkur Kanadoje turėsime jį prigriebti.“

ESPN skelbė, kad jeigu D. Motiejūnas pasirašys sutartį su „Rockets“ po lapkričio 23 dienos, ši negalės lietuvio išmainyti iki pat sezono pabaigos, o tai yra papildomas spaudimas Hjustono komandos vadovams.

Kiek anksčiau buvo pranešama, kad lietuvis sulaukė pasiūlymų ir iš Europos komandų, o tarp jų buvo Stambulo „Daruššafaka“.


Šiame straipsnyje: Donatas MotiejūnasNBARockets

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių