E. Žukauskas: atėjo laikas Europoje laimėti auksą

Eurelijus Žukauskas yra vienas ryškiausių Lietuvos krepšinio milžinų. Aukštaūgis savu laiku buvo nepamainomas kovotojas po krepšiu ne tik skirtinguose Lietuvos krepšinio klubuose, bet yra ragavęs legionieriaus duonos užsienyje ir gynęs Lietuvos garbę vilkėdamas nacionalinės rinktinės aprangą, primena delfi.lt.

"Dabar lauko tenisu užsiimu, taip pat su vaikais laiką laidžiu, vis vien juk du namie yra, o jiems anksčiau gal ir to dėmesio šiek tiek trūkdavo. Neapleidžiu sporto, daug sportuoju lauko tenisą, bet kartu žiemą ir rudenį mes pradedame Klaipėdos krepšinio mėgėjų lygoje sportuoti. Turime tikrai puikią komandą – praėjusiais metais tapome čempionais, na, o šiais metais pabaigoje pralošėme ir paėmėme antrąją vietą", - apie dabartinę veiklą pasakojo buvęs žalgirietis.

E. Žukauskas taip pat prasitarė, kad rugsėjį Slovėnijoje vyksiančiame Europos čempionate Lietuvos rinktinė gali pasirodyti itin sėkmingai:

"Palinkėčiau, norėčiau ir tikėčiau, kad iškovotų aukščiausią vietą, nes jau atėjo laikas Europos čempionate laimėti aukščiausius apdovanojimus. Jeigu ir neišeis užimti pirmos vietos, tai kad bent kokius kitokius medalius parsivežtų", teigė 2003 m. Senojo žemyno čempionas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių