D.Motiejūnas „Šiauliams“ nepadės

Kauno „Aisčių" vidurio puolėjas Donatas Motiejūnas antradienį neapsivilks geltonos „Šiaulių" klubo aprangos. Nors anksčiau buvo skelbta, kad šiauliečiai susitarė su aštuoniolikmečiu aukštaūgiu, Kauno klubas tokias kalbas paneigė.

„Šiauliečiai patys paskelbė tą žinią, tačiau ji neteisinga, - tinklalapiui „BasketNews.lt" sakė „Aisčių" vyriausiasis treneris Darius Dikčius. - Buvome kažką apie tai kalbėję, bet nieko nedetalizavome, o jie paskelbė, kaip apie įvykusį faktą".

„Šiauliai" antradienį pradeda Europos taurės kvalifikacines varžybas su Stambulo „Galatasaray". Pirmoji dvikova vyks Šiauliuose, kita - po savaitės - Turkijoje. D.Motiejūnas nerungtyniaus nė viename mače.

Anot D.Dikčiaus, pagrindinė priežastis, kodėl D.Motiejūnas nebuvo paskolintas, yra ne finansinė, o įtemptas rungtynių tvarkaraštis.

„Gal ir būtume paskolinę, jei būtų palankus tvarkaraštis. Bet reikia žiūrėti savo daržą, nes, paskolinę Donatą Motiejūną, liktume tik su devyniais žaidėjais ir sugriūtų treniruočių procesas", - sakė D.Dikčius.

Trečiadienį „Aisčiai" SEB BBL žais principinį Kauno klubo derbį prieš naująją „Kaunas Triobet" komandą.


Šiame straipsnyje: krepšinisDonatas Motiejūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių