Dar viena grėsmė „Žalgiriui“: A. White'as gali keltis į NBA

Kauno „Žalgirio“ gretose kitą sezoną gali nebūti dar vieno žaidėjo, kuris šįmet Eurolygoje su komanda nužingsniavo iki Eurolygos finalo ketverto.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, Vašingtono „Wizards“ domisi galimybe išpirkti Aarono White'o kontraktą.

Prieš trejus metus būtent JAV sostinės ekipa amerikietį puolėją NBA naujokų biržoje pašaukė 49 šaukimu ir už Atlanto yra komanda, tebeturinčia teises į A. White'ą.

Dabartiniame „Žalgirio“ kontrakte su A. White'u yra numatyta tik viena išvykimo galimybė – į NBA, todėl toks variantas išlieka realus.

„BasketNews.lt“ žiniomis, realu, kad Vašingtono klubas 25-erių metų krepšininkui siūlys dvišalį kontraktą – žaisti ne tik NBA, bet ir Plėtojimosi lygoje.

Šį sezoną Eurolygoje A. White'as vidutiniškai pelnė po 8,9 taško, atkovojo po 4,4 kamuolio ir rinko po 10,2 naudingumo balo.

Nepaisant to, kad A. White'as kadaise buvo pašauktas naujokų biržoje, jis pajėgiausioje planetos krepšinio lygoje dar niekada nedebiutavo. Iki šiol krepšininkas žaidė tik Europoje – Bonos „Telekom Baskets“, Sankt Peterburgo „Zenit“ klubuose ir Kaune. Į pastarąją savo karjeros stotelę puolėjas atvyko prieš metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių